ΚΟΙΝΩΝΙΑ
24/07/2019 14:16 EEST | Updated 24/07/2019 14:17 EEST

Δυστύχημα Ζαχαριά: Πώς σώθηκαν από θαύμα δύο άτομα - Πληροφορίες για εμπλοκή δεύτερου Ι.Χ.

Τι αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες και που στρέφονται οι έρευνες της Τροχαίας.

HuffPost Greece

Συγγενείς και φίλοι του Αλέξη Ζαχαριά, του 23χρονου γιού γνωστού επιχειρηματία που σκοτώθηκε την Τρίτη σε τροχαίο δυστύχημα στον Αγιο Στέφανο, άφησαν το πρωί της Τετάρτης λουλούδια στον τόπο της τραγωδίας και κόλλησαν φωτογραφία του θύματος στο δένδρο που καρφώθηκε το αυτοκίνητό του με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Τι δείχνουν οι έρευνες για το τροχαίο με θύμα το γιο γνωστού επιχειρηματία

HuffPost Greece

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Τροχαία αναζητά υλικό από κάμερες ασφαλείας προκειμένου να εξακριβώσει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το μοιραίο. Η επικρατέστερη εκδοχή είναι πως προπορευόμενο όχημα επιχείρησε να στρίψει αριστερά στην οδό Παύλου Μελά και ο νεαρός στην προσπάθειά του να το αποφύγει έκανε επικίνδυνο ελιγμό και έπεσε πάνω στο δένδρο.

HuffPost Greece

Κατά τις εκτιμήσεις της Τροχαίας, σε περίπτωση που το Ι.Χ. του 23χρονου είχε συγκρουστεί με το προπορευόμενο όχημα, θα έχαναν τη ζωή τους και τα δύο άτομα που επέβαιναν σε αυτό.

HuffPost Greece

Κάτοικοι της περιοχής ανέφεραν στη HuffPost ότι η Λεωφόρος Τραπεζούντος είναι ένας δρόμος που συμβαίνουν πολύ συχνά ατυχήματα καθώς πολλοί οδηγοί αναπτύσσουν ταχύτητες άνω των 90 χλμ/ώρα ενώ στο σημείο υπάρχει σήμανση για ανώτατο όριο 50 χλμ/ώρα. Οι ίδιοι ζητούν από την Τροχαία να λάβει μέτρα ασφαλείας.

HuffPost Greece

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο 23χρονος είχε αναπτύξει πολύ μεγάλη ταχύτητα ενώ ακόμη δεν έχει διαλευκανθεί αν φορούσε ζώνη ασφαλείας.