Διαμαρτυρία στα Χανιά για την αργία της Κυριακής μετά... φωτοφραφίας

Διαμαρτυρία στα Χανιά για την αργία της Κυριακής μετά... φωτοφραφίας
NurPhoto via Getty Images

Την θέση του κατά της λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων τις Κυριακές θέλει να προβάλει με ένα διαφορετικό τρόπο ο Εμπορικός Σύλλογος Χανίων. Όπως ανακοίνωσε σήμερα προκηρύσσει Πανελλήνιο Διαγωνισμό Φωτογραφίας με θέμα: «Κυριακή Γιορτή και Σχόλη».

«Με αφορμή την επιχειρούμενη κατάργηση της Κυριακής αργίας, καλούμε τους συμμετέχοντες στον διαγωνισμό να αναδείξουν την σημασία της Κυριακής αργίας στις ζωές μας και να αποτυπώσουν με την δική τους ευαισθησία Κυριακάτικες στιγμές και εικόνες», επισημαίνει στην ανακοίνωση του ο Εμπορικός Σύλλογος. Στον διαγωνισμό μπορεί να πάρει μέρος κάθε Έλληνας, ερασιτέχνης ή επαγγελματίας φωτογράφος ή σπουδαστής σχολής φωτογραφίας, που ζει στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό, καθώς και κάθε αλλοδαπός που κατοικεί μόνιμα στην Ελλάδα. Κάθε φωτογράφος θα πρέπει να υποβάλλει τις φωτογραφίες του μέχρι και το Σάββατο 30 Ιουνίου 2018.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση οι φωτογραφίες θα αποστέλλονται ψηφιακά στο mail emporikosyllogoschanion@gmail.com και θα συνοδεύονται με μικρό κείμενο που αφορά τις φωτογραφίες (μέχρι τρεις σειρές) και με στοιχεία του διαγωνιζόμενου. Επώνυμο, Όνομα, Πατρώνυμο, email, (Τηλέφωνο προαιρετικά). Η απονομή των βραβείων που αφορούν φιλοξενία σε ξενοδοχεία της Κρήτης, επαίνων και διακρίσεων θα γίνει την ημέρα των εγκαινίων της έκθεσης των 20 έργων που θα διακριθούν στις 3 Αυγούστου 2018, στον χώρο του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Χανίων στο παλιό λιμάνι Χανίων. Η έκθεση των φωτογραφιών που θα διακριθούν θα διαρκέσει από τις 3 έως τις 10 Αυγούστου 2018.

(Mε πληροφορίες ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Δημοφιλή