ΠΟΛΙΤΙΚΗ
25/02/2021 10:46 EET

Διάρρηξη στο πολιτικό γραφείο του Αμυρά και συνθήματα υπέρ του Κουφοντίνα

Για τραμπούκους κάνει λόγω ο κυβερνητικός εκπρόσωπος. "Οι συνεχείς επιθέσεις τους δεν τρομοκρατούν κανέναν".

Amyras Twitter
Amyras Twitter

Διάρρηξη στο πολιτικό γραφείο του υφυπουργού  Περιβάλλοντος και Ενέργειας στα Ιωάννινα, Γιώργου Αμυρά και συνθήματα στους τοίχους υπέρ του απεργού πείνας Δημήτρη Κουφοντίνα.

Η αστυνομία ενημερώθηκε λίγο πριν από τις 9 το πρωί και μετέβη στο σημείο.

Το πολιτικό γραφείο του κ. Αμυρα βρίσκεται στο κέντρο των Ιωαννίνων, στην οδό Δωδώνης 5 στον 2ο όροφο. Όπως διαπιστώθηκε, έγινε διάρρηξη της εισόδου ενώ καταγράφηκαν και μικροφθορές στον χώρο του γραφείου.

Τα συνθήματα και η υπογραφή των αγνώστων παραπέμπουν στον αντιεξουσιαστικό χώρο.

 

«Τραμπούκοι, υποστηρικτές του καταδικασμένου για 11 δολοφονίες Δημήτρη Κουφοντίνα, επιτέθηκαν στο πολιτικό γραφείο του υφυπουργού Προστασίας του Περιβάλλοντος Γιώργου Αμυρά στα Γιάννενα και προκάλεσαν σημαντικές καταστροφές. Οι συνεχείς επιθέσεις τους δεν τρομοκρατούν κανέναν. Ας το αντιληφθούν μια και καλή ότι η κυβέρνηση ούτε τρομοκρατείται, ούτε εκβιάζεται. Υπερασπίζεται σταθερά και αταλάντευτα τη δημοκρατία και το κράτος δικαίου. Το μόνο που κάνουν με τις τραμπούκικες ενέργειές τους είναι να προκαλούν το αίσθημα των δημοκρατικών πολιτών» αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Χρήστος Ταραντίλης, για την επίθεση στο πολιτικό γραφείο του υφυπουργού Προστασίας του Περιβάλλοντος Γιώργου Αμυρά στα Ιωάννινα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ