ΚΟΙΝΩΝΙΑ
05/12/2021 09:23 EET | Updated 05/12/2021 10:55 EET

Στη ΜΕΘ του «Σωτηρία» με κορονοϊό ο Γιώργος Τράγκας

Υποστηρίζεται με οξυγόνο.

Facebook/Giorgos Tragas

Στο νοσοκομείο «Σωτηρία» εισήχθη ο Γιώργος Τράγκας, η υγεία του οποίου επιβαρύνθηκε από τον κορονοϊό με αποτέλεσμα να εισαχθεί σε ΜΕΘ αργά το βράδυ του Σαββάτου.

Αρχικά ο Πάρις Κουρτζίδης, εκπρόσωπος Τύπου του νεοσύστατου κόμματος του Γιώργου Τράγκα, «Ελεύθεροι Ανθρωποι», ανέφερε ότι ο γνωστός δημοσιογράφος χρειάστηκε να διασωληνωθεί.

Στη συνέχεια επανήλθε, διευκρινίζοντας ότι υποστηρίζεται μόνο με οξυγόνο και πως η πορεία της υγείας του κρίνεται ικανοποιητική. 

 

Ο Γ.Τράγκας εμφανίζεται να είναι ανεμβολίαστος ενώ πάσχει από σακχαρώδη διαβήτη.

Οπως είχε γνωστοποιήσει ο ίδιος ο δημοσιογράφος πριν μέρες, είχε μολυνθεί με κορονοϊό και παρέμενε με τη σύζυγό του σε καραντίνα.

Την περασμένη Τρίτη, συγκεκριμένα, έκανε την εξής ανάρτηση:

«Χορεύω τανγκό με τον COVID-19 που γελάει σαρδόνια με τα πρόστιμα του Μητσοτάκη

Χορεύοντας τανγκό με τον COVID-19, έχασα το βηματισμό μου ακούγοντας το πρόστιμο που έβαλε στους κατοίκους αυτής της χώρας άνω των 60 ετών, αν δεν εμβολιαστούν ταχύτατα! Ο ιός πήρε ένα σαρδόνιο ύφος και μου είπε: ″Δεν θα αφήσει φράγκο στις τσέπες όλων των πολιτών. Δεν έχει καταλάβει ότι εγώ θα στριφογυρνώ ανάμεσά σας, είτε είστε εμβολιασμένοι, είτε είστε ανεμβολίαστοι″.

Σε καραντίνα, μαζί με τη σύζυγό μου Μαρία Καρρά, διαπιστώσαμε ότι τα πραγματικά ζοριλίκια του COVID-19, ακολουθούν αμέλειες και φαιδρότητες. Παραδείγματος χάριν αυτό το κράτος, ενώ έχει τους διαβητικούς στις πρώτες ομάδες υψηλού κινδύνου, τους έχει εξαιρέσει από τα μονοκλωνικά αντισώματα. Βλέπετε ο κ. Μητσοτάκης στα θέματα Δημόσιας Υγείας συμπεριφέρεται ως ″ψιλικατζής″. Σε μια χώρα 10 εκατομμυρίων, παρέλαβε 2.000 δόσεις μονοκλωνικών αντισωμάτων.

Κατά τα άλλα θα επανέλθουμε με τη Μαρία στο ραδιόφωνο (με τη βοήθεια του Υψίστου), μόλις τελειώσει η περίοδος της καραντίνας».