ΔΙΕΘΝΕΣ
14/07/2016 14:56 EEST | Updated 14/07/2016 18:11 EEST

Η μεξικανή εκτελεστής με το αγγελικό πρόσωπο που αφηγείται τα φριχτά πράγματα τα οποία έκανε με θύματά της

YouTube

Τι και αν έχει αγγελικό πρόσωπο; Ο σατανάς είναι μέσα της και όποιος τη συναντούσε δεν του έβγαινε σε καλό. Τώρα βρίσκεται σε φυλακή του Μεξικό και εξομολογείται ακατονόμαστα πράγματα που δεν τα χωράει ανθρώπου νους.

Πρόκειται για την 28χρονη γλυκιά και μικροκαμωμένη μεξικάνα η οποία από πόρνη κατέληξε εκτελεστής των καρτέλ ναρκωτικών που την ερέθιζε το αίμα και της άρεσε να συνευρίσκεται με τα πτώματα όσων είχε πρωτύτερα αφαιρέσει τη ζωή.

Η ζωή της σίγουρα δεν ήταν σαν παραμύθι. Η Juana, μέλος του καρτέλ Zetas στο Μεξικό, την οποία φώναζαν και La Peque (η μικρούλα) από τις φυλακές της Baja στο Μεξικό θυμάται πως σαν μικρό κορίτσι ήταν ατίθαση και κάποια στιγμή κατέληξε εθισμένη στα ναρκωτικά και το αλκοόλ. Όταν ήταν 20 ετών έμεινε έγκυος από έναν άντρα με τα διπλάσια χρόνια από αυτή.

Και ως γνωστόν αυτές οι ιστορίες δεν καλυτερεύουν το αντίθετο μάλιστα. Η «μικρούλα» για να συντηρήσει τον εαυτό της και το παιδί της άρχισε να εκδίδεται και κάποια στιγμή τα καρτέλ την αξιοποίησαν διαφορετικά.

Την έχρισαν halconeo, δηλαδή τσιλιαδόρο. Δούλευε το οκτάωρό της και η υποχρέωσή της ήταν να εντοπίζει τυχόν αστυνομικούς ή στρατιωτικούς που μπορεί να εισέβαλαν στην περιοχή επιρροής του καρτέλ. Εάν έκανε κάτι λάθος την κλείδωναν και την αλυσόδεναν σε ένα δωμάτιο με ελάχιστη τροφή τόση ώστε να μην πεθάνει.

Σύμφωνα με την ίδια, όπως μεταδίδουν διεθνή μέσα ενημέρωσης, στα χρόνια του καρτέλ βίωσε και είδε απίστευτη βία και δολοφονίες. Περιγράφει δε πως έλιωσαν το κεφάλι κάποιου και αμέσως ένιωσε δυστυχής ενώ σκέφτηκε παράλληλα πως δεν ήθελε να καταλήξει έτσι.

Όμως η αποστροφή της στο αίμα δεν διήρκησε για πολύ. Όπως γράφει μια τοπική εφημερίδα, η Denuncias, η Juana στην αφήγησή της αναφέρει πως σταδιακά άρχισε να εξιτάρεται στη θέα του αίματος τόσο που το άπλωνε επάνω της μετά από κάθε δολοφονία που διέπραττε.

Ναι, η Juana πήρε προαγωγή στο καρτέλ και έγινε εκτελεστής.

«Μερικές φορές έπινα το αίμα των θυμάτων όσο ακόμη ήταν ζεστό» δηλώνει και σύμφωνα με την Denuncias έφτασε στο σημείο της νεκροφιλίας με τα ακέφαλα πτώματα που άφηνε στο πέρασμά της.

«Η μικρούλα» αναμένει την καταδικαστική απόφαση από τη δικαιοσύνη του Μεξικό