ΔΙΕΘΝΕΣ
10/08/2017 04:32 EEST | Updated 10/08/2017 04:33 EEST

Θέλετε να ζήσετε σαν τον Ντόναλντ Τραμπ; Νοικιάστε το πατρικό του αντί 725 δολαρίων!

Jonathan Ernst / Reuters
U.S. President Donald Trump boards Air Force One for travel to New Jersey from Joint Base Andrews, Maryland, U.S. August 4, 2017. REUTERS/Jonathan Ernst

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ μπορεί να μην χαίρει της συμπάθειας του κόσμου, ωστόσο αν κάποιος θα ήθελε να μείνει στο σπίτι του Αμερικανού έστω και μια φορά, τώρα έχει την ευκαιρία, αφού ο ιστότοπος της AirBnb διαθέτει στο κοινό το πατρικό του.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να πληρώσουν το ποσό των 725 δολαρίων τη βραδιά. Το ακίνητο βρίσκεται στο Κουίνς της Νέας Υόρκης, ενώ ο Τραμπ πέρασε εκεί τα τέσσερα πρώτα χρόνια της ζωής του. Στα πέντε δωμάτια του σπιτιού χωρούν μέχρι και 20 άνθρωποι ενώ παρέχεται πρόσβαση στο διαδίκτυο και καλωδιακή τηλεόραση.

Στο σαλόνι οι επισκέπτες αντικρίζουν το χάρτινο ομοίωμα του προέδρου, σε φυσικές διαστάσεις. «Είναι ο τέλειος χώρος για τις διακοπές στη Νέα Υόρκη» τονίζεται στην αγγελία που έχει αναρτηθεί στον ιστότοπο του μεσιτικού γραφείου που έχει αναλάβει την ενοικίαση του ακινήτου.

«Αποφασίσαμε να το προτείνουμε στο AirBnb για να ενημερώσουμε και τον υπόλοιπο κόσμο για το σπίτι», τόνισε ο Μάικλ Ντέιβις, επενδυτής στον τομέα των ακινήτων.

Ο Ντέιβις αγόρασε την οικία την προηγούμενη χρονιά, ενώ στη συνέχεια την μεταπούλησε σε δημοπρασία τον Ιανουάριο έναντι του ποσού των 2,14 εκατομμυρίων δολαρίων και τώρα την υπενοικιάζει για 4.000 δολάρια το μήνα.

«Υπάρχει μεγάλη ζήτηση» τόνισε ο Ντέιβις, ενώ οι πρώτοι ενοικιαστές αναμένονται αυτό το Σαββατοκύριακο.

«Προσπαθήσαμε να το διακοσμήσουμε με «προεδρικού στυλ» έπιπλα» εξήγησε ο Ντέιβις, που συμπλήρωσε ότι η διακόσμηση είναι πολύ όμορφη και προσφέρονται όλες οι ανέσεις.

Ο δισεκατομμυριούχος πρόεδρος πέρασε λίγα χρόνια εκεί, προτού μετακομίσει το 1951, αναφέρει το CNBC.

Sponsored Post