Δολοφονία Άλκη: Το παρασκήνιο της παράδοσης του καταζητούμενου 25χρονου «Αθηναίου»

Κρυβόταν σε φίλους του.
.
.
Eurokinissi Sports

Σκληροπυρηνικός χούλιγκαν της Θύρας 4 ο οποίος είχε διαφύγει στην Αθήνα πριν μερικά 24ωρα είναι ο 25χρονος που παραδόθηκε το μεσημέρι της Τρίτης, σχετικά με την υπόθεση της δολοφονίας του Άλκη Καμπανού, σύμφωνα με δημοσίευμα του ThessToday.gr.

Όπως αναφέρουν οι εν λόγω πληροφορίες, ο 25χρονος θεωρείται ως ο αρχηγός της ομάδας που επιτέθηκε και δολοφόνησε τον 19χρονο τα ξημερώματα της προηγούμενης Τρίτης, στην περιοχή της Χαριλάου.

Ο 25χρονος «Αθηναίος» γνωστοποιούσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εικόνες από τον οργανωμένο συνδεσμικό χώρο του ΠΑΟΚ, ενώ περηφανευόταν για τις εγκληματικές ενέργειές του κατά φιλάθλων άλλων ομάδων. Μάλιστα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο ίδιος νεαρός επιχειρούσε να επιβεβαιώνει διαρκώς στους συνδεσμίτες του την αφοσίωσή του στον ΠΑΟΚ, ταξιδεύοντας με οργανωμένες εκδρομές στους εκτός έδρας αγώνες του ΠΑΟΚ, πάντα εντός του σκληροπυρηνικού πυρήνα των οπαδών. Ανοικτό είναι και το σενάριο ο 25χρονος να είχε τον ρόλο του «τσιλιαδόρου» της δολοφονικής επίθεσης. Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί ότι οι υπόλοιποι κατηγορούμενοι έδειχναν «σεβασμό» προς το πρόσωπό του, θεωρώντας τον 25χρονο ως «άτυπο αρχηγό» της σκληροπυρηνικής ομάδας οπαδών.

Σύμφωνα με το ThessToday.gr, ο 25χρονος σε όλη τη διάρκεια των ερευνών της ΕΛΑΣ φρόντιζε να κρύβεται σε σπίτια, πιθανότατα φίλων του στη Θεσσαλονίκη, ώστε να προλάβει να εξαφανίσει από προσώπου γης στοιχεία τα οποία αποδεικνύουν την ενοχή του και θα επιβάρυναν ακόμη περισσότερο τη θέση στην οποία βρίσκεται. Η ΕΛΑΣ επίσης αναζητά τον 20χρονο Αλβανό με το ψευδώνυμο «Geri», ο οποίος διέφυγε την προηγούμενη εβδομάδα στη χώρα του. Σύμφωνα με τον Τάκη Θεοδωρικάκο, εκκρεμεί η έκδοση διεθνούς εντάλματος από τον αρμόδιο εισαγγελέα, ώστε να διαβιβαστεί στις διωκτικές αρχές της Αλβανίας.

Δημοφιλή