ΚΟΙΝΩΝΙΑ
13/12/2018 15:29 EET

Δολοφονία σε καφενείο: Έφτασε πεζός και τον πυροβόλησε στο κεφάλι μπροστά σε κόσμο

Σε δράση επαγγελματία παραπέμπει η εκτέλεση

Eurokinissi

Σε δράση επαγγελματία παραπέμπει η εκτέλεση 48χρονου Αλβανού το βράδυ της Τετάρτης μέσα σε καφενείο στην οδό Κρήτης στην πλατεία Βάθη στο κέντρο της Αθήνας.

Ο δράστης εμφανίστηκε στις 23.40 έξω από το κατάστημα, κοίταξε μέσα το θύμα που καθόταν πλάτη στην τζαμαρία με την παρέα του και στη συνέχεια πυροβόλησε τρεις φορές εναντίον του με ψυχραιμία. Μία από τις σφαίρες τον πέτυχε στο κεφάλι και τον τραυμάτισε θανάσιμα.

Όταν έφτασαν οι άνδρες του ΕΚΑΒ είχαν όλα τελειώσει. Το θύμα είναι ένας 48χρονος Αλβανός, ο οποίος στην Ελλάδα δεν είχε απασχολήσει ποτέ τις Αρχές. Πληροφορίες αναφέρουν ότι είχε απασχολήσει μία φορά τις αλβανικές Αρχές, πριν εγκατασταθεί στην Αθήνα. Στο καφενείο υπήρχαν αρκετοί μάρτυρες, οι οποίοι θα δώσουν κατάθεση στην Ασφάλεια. Ο δράστης εξαφανίστηκε πεζός.

Λίγες ώρες αργότερα, εν ψυχρώ εκτέλεση σημειώθηκε και στο Μοσχάτο, όπου έπεσε νεκρός ένας 48χρονος Έλληνας, υπάλληλος εταιρίας σεκιούριτι και πατέρας δύο παιδιών. Ο 48χρονος δέχθηκε πέντε σφαίρες και βρέθηκε πεσμένος στο έδαφος και αιμόφυρτος από κάτοικο της περιοχής που περνούσε από το σημείο. 

Τις έρευνες για τα δύο περιστατικά έχει αναλάβει η Ασφάλεια Αττικής, που αναζητά και στις δύο περιπτώσεις υλικό από κάμερες ασφαλείας. 

Sponsored Box