ΚΟΙΝΩΝΙΑ
12/04/2018 10:35 EEST

«Δράκος» προσπάθησε να βιάσει 25χρονη οδοντίατρο στου Γκύζη

Eurokinissi

Συναγερμός έχει σημάνει στην ΕΛ.ΑΣ. ύστερα από επίθεση «δράκου» με θύμα 25χρονη γυναίκα στο κέντρο της Αθήνας.

Η σεξουαλική επίθεση έγινε χθες Τετάρτη στις 9.00 το βράδυ στη συμβολή των οδών Κατσαντώνη και Θερειανού στου Γκύζη. Η 25χρονη γυναίκα, οδοντίατρος στο επάγγελμα που απασχολείται στην κλινική του Ταμείου Υγείας και Πρόνοιας Υπαλλήλων της Εθνικής Τράπεζας, μόλις είχε φύγει από τη δουλειά της και κινούνταν πεζή προς το σπίτι της.

Ξαφνικά άγνωστος άνδρας την ακινητοποίησε με απειλή μαχαιριού και προσπάθησε να της βγάλει τα ρούχα για να τη βιάσει. Όταν εκείνη αντιστάθηκε την τραυμάτισε με το μαχαίρι σε διάφορα σημεία του σώματος, χωρίς να προκαλέσει σοβαρά τραύματα. Από τις φωνές ο δράστης τράπηκε σε φυγή φοβούμενος τη σύλληψή του.

Η νεαρή οδοντίατρος επέστρεψε στο νοσοκομείο όπου εργάζεται για  να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Στη συνέχεια, κατήγγειλε το περιστατικό στην Αστυνομία που σχηματίζει δικογραφία για απόπειρα βιασμού.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για το δεύτερο περιστατικό απόπειρας βιασμού μέσα σε ένα μήνα. Το τελευταίο είχε γίνει στην περιοχή του Αιγάλεω με θύμα και πάλι μία πεζή γυναίκα. Η Αστυνομία εξετάζει το κατά πόσο ο δράστης μπορεί να είναι ο ίδιος με τη χθεσινή επίθεση στου Γκύζη.