Η 3η σεζόν του «The Crown» κοντοζυγώνει και αυτά είναι όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

Από την ημέρα πρεμιέρας έως το καστ, ιδού ο απόλυτος οδηγός για τη δημοφιλή σειρά
The Crown/Netflix

Στα μέσα Ιουλίου είχαν κυκλοφορήσει στο twitter οι πρώτες εικόνες από την 3η σεζόν της δημοφιλούς σειράς για τη βασιλική οικογένεια «The Crown», οι οποίες προμήνυαν την αλλαγή σκυτάλης στο βασικό καστ. Ωστόσο, όσο περνά ο καιρός, τόσο περισσότερες πληροφορίες έρχονται στην επιφάνεια, κάνοντας την αναμονή ακόμη μεγαλύτερη.

Ιδού, όσα θέλετε να γνωρίζετε για την αγαπημένη σας σειρά:

1) Σε ποια χρονική περίοδο θα διαδραματίζεται

Σε συνέχεια των δύο προηγούμενων σεζόν, οι οποίες έλαβαν χώρα από το 1947 έως το 1956 και από το 1957 ως το 1964 αντίστοιχα, η τρίτη σεζόν του «The Crown» θα εκτυλίσσεται την επόμενη δεκαετία, οπότε η βασίλισσα Ελισάβετ και ο πρίγκηπας Φίλιππος θα διανύουν τη δεκαετία των ’50. Και, ενώ οι δύο πρώτες σεζόν εστίασαν περισσότερο στο χαρακτήρα της βασίλισσας και πώς εκείνη αντιμετώπισε την ενθρόνισή της, φαίνεται πως η τρίτη θα δώσει περισσότερο χώρο και χρόνο στους νεότερους της βασιλικής οικογένειας, δηλαδή στα παιδιά του βασιλικού ζεύγους.

2) Ποιος θα υποδυθεί ποιον

Το ρόλο της βασίλισσας Ελισάβετ ΙΙ αναλαμβάνει η Olivia Colman, αντικαθιστώντας την Claire Foy που έφερε σε πέρας τον εμβληματικό ρόλο τις πρώτες δύο σεζόν της σειράς. Η Helena Bonham Carter θα υποδυθεί την πριγκίπισσα Μαργαρίτα και ο Ben Daniels τον Antony Armstrong-Jones.

Αναφορικά με τις εν λόγω αλλαγές στο καστ, ο δημιουργός της σειράς, Peter Morgan, είχε δηλώσει σχετικά στο Variety: «Δεν μπορείς να ζητήσεις από κάποιον που δεν είναι, να υποδυθεί τον μεσήλικα. Πρέπει να μπορεί να φέρει τη δική του ”εμπειρία” σε αυτό. Τα συναισθήματα που όλοι έχουμε στα 50 μας είναι διαφορετικά από εκείνα που έχουμε στα 30».

Το Netflix έχει επίσης επιβεβαιώσει ότι ο Jason Watkins θα υποδυθεί τον πρωθυπουργό Harold Wilson, ενώ η Erin Doherty την πριγκίπισσα Anne. Τον πρίγκηπα Κάρολο σε νεαρή ηλικία θα υποδυθεί ο Josh O’Connor.

Στην τρίτη σεζόν θα κάνει την παρθενική εμφάνισή του και ο χαρακτήρας της Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς η οποία γνωρίστηκε με τον πρίγκιπα Κάρολο σε έναν αγώνα πόλο το 1971. Δεν είναι ακόμη γνωστό ποια ηθοποιός θα αναλάβει το ρόλο.

Η πριγκίπισσα Νταϊάνα, όπως όλα δείχνουν, θα εμφανιστεί στο τέλος της 3ης σεζόν και θα παίξει σημαντικό ρόλο στην 4η.

3) Πότε θα κυκλοφορήσει

Αν ακολουθήσουμε τις ημερομηνίες κυκλοφορίας των πρώτων δύο σεζόν (η πρώτη κυκλοφόρησε το Νοέμβριο του 2016 και η δεύτερη το Δεκέμβριο του 2017), μπορούμε να υποθέσουμε με μεγάλη πιθανότητα επιτυχίας ότι η και η τρίτη σεζόν θα αρχίσει να προβάλεται στα τέλη του τρέχοντος έτους.

4) Πόσες ακόμη σεζόν θα ακολουθήσουν

Η παραγωγός της σειράς, Suzanne Mackie, δήλωσε ότι ο δημιουργός Peter Morgan, έχει σχεδιάσει 5 ακόμη σεζόν και μάλιστα να τις γράψει όλες μόνος του.

Εν αναμονή, λοιπόν...

(Με πληροφορίες από vogue.co.uk)