Οι πρώτες εικόνες από την τρίτη σεζόν του «The Crown» είναι εδώ. Ποια θα υποδυθεί την πριγκίπισσα Νταϊάνα;

Αλλαγή σκυτάλης στο βασικό καστ της σειράς. Ποιοι φεύγουν, ποιοι έρχονται

Αναμονή τέλος! Μια νέα εποχή αρχίζει για τη σειρά «The Crown» του Netflix και η ανακοίνωση έγινε την περασμένη Δευτέρα με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο. Το κανάλι κυκλοφόρησε τρεις φωτογραφίες, συστήνοντάς μας τους νέους ηθοποιούς της τρίτης σεζόν.

Το ρόλο της βασίλισσας Ελισάβετ ΙΙ αναλαμβάνει η Olivia Colman, αντικαθιστώντας την Claire Foy που έφερε σε πέρας τον εμβληματικό ρόλο τις πρώτες δύο σεζόν της σειράς.

Αυτή δεν είναι όμως η μόνη αλλαγή. Καθώς η τρίτη σεζόν εκτυλίσσεται στα τέλη της δεκαετίας του ’60 και αρχές δεκαετίας ’70, η παραγωγή προχώρησε στην αντικατάσταση όλου του βασικού καστ με μεγαλύτερους σε ηλικία ηθοποιούς, έτσι ώστε να αντικατοπτρίζουν το πέρασμα του χρόνου.

Η Helena Bonham Carter θα υποδυθεί την πριγκίπισσα Μαργαρίτα και ο Ben Daniels τον Antony Armstrong-Jones. Και γι′ αυτούς τους δύο, το Netflix έδωσε από μια φωτογραφία στη δημοσιότητα, για να μην έχουν παράπονο οι fans.

Επιπλέον, στο νέο καστ θα προστεθεί και ο Tobias Menzies που θα υποδυθεί τον πρίγκιπα Φίλιππο, ενώ σε αυτή τη σεζόν θα κάνει την εμφάνισή του και ο χαρακτήρας της πριγκίπισσας Νταϊάνα, χωρίς να έχει γίνει ακόμη επισήμως γνωστό ποια ηθοποιός θα αναλάβει το ρόλο.

(Με πληροφορίες από popsugar.com)