ΔΙΕΘΝΕΣ
05/01/2019 11:41 EET | Updated 05/01/2019 11:57 EET

Η Αλεξάντρια Οκάσιο Κορτές απαντά στους επικριτές του χορευτικού της βίντεο με περισσότερο χορό

Inside Edition CBS

H βενιαμίν του αμερικανικού Κογκρέσου, η Δημοκρατική Αλεξάντρια Οκάσιο Κορτές (Alexandria Ocasio-Cortes), απάντησε σε εκείνους που σχολίασαν αρνητικά ένα παλιό βίντεο που βγήκε στην δημοσιότητα με εκείνη να χορεύει, με τον καλύτερο τρόπο. Εκείνη, να χορεύει ξανά, σε νέο βίντεο.

Στο αμφιλεγόμενο βίντεο, η ημερομηνία του οποίου δεν εμφανίζεται, η Κορτές, σε ακόμη μικρότερη ηλικία, μαθήτρια Λυκείου ή φοιτήτρια εκείνη την εποχή, αναβιώνει τη σκηνή του χορού σε μια ταινία του 1980, του «The Breakfast Club», όπου πέντε μαθητές με εντελώς διαφορετικό υπόβαθρο θα ανακαλύψουν κοινά σημεία, όταν τεθούν υπό κράτηση όλοι μαζί.

Το σύντομο βίντεο αναρτήθηκε σε έναν λογαριασμό στο Twitter, που πρόσφατα δημιουργήθηκε, συνοδευόμενο από την εξής λεζάντα: «Αυτή είναι η αγαπημένη κομμουνίστρια της Αμερικής, ενώ συμπεριφέρεται ως ανόητη που είναι».

Όμως, αντί οι χρήστες του Διαδικτύου να αρχίσουν να τη χλευάζουν, δήλωσαν μαζικά ότι συγκινήθηκαν από αυτήν την «αξιολάτρευτη» πλευρά της.

«ΕΠΕΙΓΟΝ: ένα βίντεο εξαιρετικά επιβλαβές μόλις αναρτήθηκε και… συγγνώμη, λυπάμαι, είναι απλά η Αλεξάντρια Οκάσιο-Κορτές που χορεύει» ειρωνεύτηκε μια χρήστρια του Twitter.

Η νεαρή πολιτικός δήλωσε από την πλευρά της ότι χαίρεται, καθώς το χορευτικό ταλέντο της αναγνωρίστηκε.

«Δεν είναι φυσιολογικό για τους εκλεγμένους αξιωματούχους να έχουν τη φήμη ότι ξέρουν να χορεύουν καλά κι είμαι ευτυχισμένη που είμαι μία εξ αυτών» σημείωσε η Κορτές στο The Hill.

«Δεν εξεπλάγην που οι Ρεπουμπλικάνοι μπορούν να πιστεύουν ότι το να διασκεδάζουμε θα μπορούσε να μας μειώσει το κύρος ή να μας καταστήσει παράνομους» συμπλήρωσε η ίδια, γνωστή για την επικριτική στάση της απέναντι στον Ντόναλντ Τραμπ.

Αυτό είναι το βίντεο με το οποίο απάντησε στους επικριτές της.

Η Αλεξάντρια Οκάσιο-Κορτές, μια Νεοϋορκέζα από μητέρα Πορτορικανή και πατέρα Αμερικανό, αναδείχθηκε τους τελευταίους μήνες σε αστέρι της αριστερής πτέρυγας του Δημοκρατικού Κόμματος.

 

Πηγή: ΑΠΕ -ΜΠΕ