Η αντίδραση των Γουίλιαμ και Κέιτ Μίντλετον όταν η Καμίλα Καμπέγιο έκλεψε στυλό από το παλάτι του Κένσινγκτον

Η αποκάλυψη της τραγουδίστριας και το τουίτ των Δούκα και Δούκισσα του Κέιμπριτζ.
Η αντίδραση των πρίγκιπα Γουίλιαμ και Κέιτ Μίντλετον όταν η Καμίλα Καμπέγιο έκλεψε στυλό από το παλάτι του Κένσινγκτον.
Η αντίδραση των πρίγκιπα Γουίλιαμ και Κέιτ Μίντλετον όταν η Καμίλα Καμπέγιο έκλεψε στυλό από το παλάτι του Κένσινγκτον.

Η Καμίλα Καμπέγιο αποκάλυψε την Τρίτη ότι έκλεψε ένα στυλό από το παλάτι του Κένσινγκτον και η αντίδραση του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον, ήταν εντελώς σουρεαλιστική.

Η τραγουδίστρια βρέθηκε καλεσμένη σε ραδιοφωνική εκπομπή του Radio 1, όταν ο παραγωγός Γκρεγκ Τζέιμς την ρώτησε για την πρόσφατη επίσκεψή της στο παλάτι. Εκείνη αμέσως είπε: «Μην πεις σε κανέναν τι κάναμε μαζί με τη μητέρα μου». Το σχόλιό της ξεκίνησε τη συζήτηση όπου πάνω σε αυτήν έγινε γνωστό ότι ο Τζέιμς είχε προκαλέσει την Καμπέγιο να κλέψει το στυλό, όταν οι δυο τους συναντήθηκαν έναν μήνα πριν κατά τη διάρκεια εκδήλωσης.

Η τραγουδίστρια περιέγραψε στον «αέρα» τον τρόπο με τον οποίο έκλεψε το στυλό. Τον έριξε στην τσάντα της μητέρας της, παρά την παράκληση από την δεύτερη για να το επιστρέψει. «Ακόμα το έχω. Συγγνώμη Γουίλιαμ και συγγνώμη Κέιτ».

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Κέιμπριτζ έμαθαν για τη συνέντευξη και την πράξη της Καμπέγιο και απάντησαν μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του παλατιού του Κένσινγκτον στο Τουίτερ. Η απάντηση ήταν ένα emoji με δυο μάτια που κοιτούν έντονα.

Να σημειωθεί εδώ ότι ο Τζέιμς βρέθηκε πρόσφατα σε βρετανικά πρωτοσέλιδα, όταν το βασιλικό ζεύγος τον κατέκρινε για το χλευαστικό σχόλιο του πρώτου προς την πριγκίπισσα Σάρλοτ και τη χειραψία με την δασκάλα της την πρώτη μέρα του σχολείου.

Τελικά, ο παραγωγός είπε ότι διατηρεί καλές σχέσεις με τους Δούκα και Δούκισσα του Κέιμπριτζ.