Η απάντηση της Pink στην κόρη της όταν της είπε πως θέλει να παντρευτεί γυναίκα είναι παράδειγμα για κάθε γονέα

Η pop star εξήγησε γιατί μεγαλώνει τα παιδιά της χωρίς ταμπέλες

Η Pink δεν θέλει η ζωή των παιδιών της να καθορίζεται από το φύλο τους και μίλησε ανοιχτά για αυτό σε μια πρόσφατη συνέντευξή της στη βρετανική Mirror.

Η 38χρονη σταρ της pop έχει δύο παιδιά με τον σύζυγό της, τον 42χρονο οδηγό αγώνων μοτοσυκλετας Carey Hart, την εξάχρονη Willow και τον 11 μηνών Jameson.

Axelle/Bauer-Griffin via Getty Images

«Ήμουν σε ένα σχολείο και η ταμπέλα έξω από τις τουαλέτες του παιδικού σταθμού έγραφε ”Ουδέτερο Φύλο-Οποιοσδήποτε”, και είχε ένα σχέδιο με πολλές διαφορετικές μορφές», είπε η τραγουδίστρια στη Mirror. «Το έβγαλα φωτογραφία και το πόσταρα γράφοντας ”Πρόοδος”. Το βρήκα φανταστικό. Μου αρέσει που υπάρχει αυτή η συζήτηση ανάμεσα στα παιδιά».

Axelle/Bauer-Griffin via Getty Images
Michael Loccisano via Getty Images

Σχετικά με το πώς μεγαλώνει τη δική της οικογένεια, η Pink είπε: «Είμαστε ένα σπιτικό χωρίς ταμπέλες. Την περασμένη εβδομάδα η Willow μου είπε πως θέλει να παντρευτεί μια Αφρικανή γυναίκα. Της είπα ”Τέλεια, μπορείς να με μάθεις να μαγειρεύω αφρικανικό φαγητό;”. Και μου απάντησε ”Φυσικά μαμά, και θα μείνουμε μαζί σου μέχρι να ετοιμαστεί το δικό μας σπίτι”».

Η τραγουδίστρια πρόσθεσε γελώντας: «Και σκέφτηκα ”Ποια είσαι; Και, παρεμπιπτόντως, ποιος πληρώνει για αυτό το σπίτι;”».

Μακάρι όλο και περισσότεροι γονείς να ακολουθήσουν το παράδειγμα της Pink στην ανατροφή των παιδιών τους, αφήνοντάς τα να εκφράζονται ελεύθερα και να κάνουν τις δικές τους επιλογές.

Δημοφιλή