Η απάντηση του Κιάνου Ριβς για τον θάνατο: Αφωνος ο Στέφεν Κόλμπερτ στο «Late Show»

Ο οικοδεσπότης του «Late Show» αιφνιδιασμένος από την λακωνική, αλλά υπέροχη απάντηση, σε μία από τις δυσκολότερες ερωτήσεις που μπορούσε να φανταστεί.

Ο ηθοποιός Κιάνου Ριβς, όχι μόνο κατόρθωσε να απαντήσει σε ένα από τα πιο δύσκολα ερωτήματα όλων των εποχών, αλλά το έπραξε με τρόπο που άφησε τον πνευματώδη οικοδεσπότη του «Late Show» Στέφεν Κόλμπερτ άφωνο, σε ένα σπάνιο στιγμιότυπο.

Οι δυο τους κουβέντιαζαν για το επερχόμενο “Bill & Ted Face The Music”, την πολυαναμενόμενη τρίτη ταινία της συγκεκριμένης σειράς, όπου μεταξύ των άλλων ο Κιάνου Ριβς και ο συμπρωταγωνιστής του Αλεξ Γουίντερ θα επιχειρήσουν να γράψουν ένα τραγούδι για να...σώσουν ολόκληρο το σύμπαν!

Εάν αποτύχουν, «θα είναι το τέλος του σύμπαντος», είπε ο Ριβς γελώντας.

«Αντιμετωπίζετε τη δική σας θνησιμότητα και τη θνησιμότητα των πάντων», σχολίασε τότε ο Κόλμπερτ και τον ρώτησε: «Τι νομίζετε ότι συμβαίνει όταν πεθαίνουμε, Κιάνου Ριβς;»

Το κοινό γέλασε με την απροσδόκητα βαθιά ερώτηση - σε ένα κωμικό σόου...

Ο ηθοποιός και πρωταγωνιστής της ταινίας «John Wick» έκανε μία μικρή παύση. Ξεφύσηξε στη συνέχεια και έδωσε την απάντηση που έγινε viral μέσα σε λίγα λεπτά στο Twitter:

«Ξέρω ότι θα λείψουμε σε αυτούς που μας αγαπούν!”

Ο Κόλμπερτ και ολόκληρο το ακροατήριο του «Late Show» έμειναν άφωνοι για μια στιγμή. Καθώς το κοινό αντέδρασε με ένα συλλογικό «Ουάου!», ο Κόλπερτ απλώς επανέλαβε και αμέσως μετά άπλωσε το χέρι του στον ηθοποιό.

Και έμεινε πάλι σιωπηλός για μερικά δευτερόλεπτα - κάτι που δεν συνηθίζει σε αυτή την εκπομπή...

(Για να παρακολουθήσετε το συγκεκριμένο απόσπασμα, πηγαίνετε στα τελευταία λεπτά του βίντεο)

πηγή: huffpost.com