ΚΟΙΝΩΝΙΑ
05/04/2019 15:33 EEST

Η «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» κοντά σε 550 οικογένειες της Θράκης

Μοίρασε πάνω από μισό εκατομμύριο «δέματα αγάπης».

Από την ακριτική Θράκη ξεκίνησε η διανομή τροφίμων της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ», εν όψει του Πάσχα, με σκοπό να στηρίξει και να ενισχύσει τις άπορες οικογένειες που βιώνουν καθημερινά δυσκολίες.

Κλιμάκιο του Φιλανθρωπικού Οργανισμού της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών μοίρασε «δέματα αγάπης», με τρόφιμα, σε 550 οικογένειες των ακριτικών περιοχών, σε συνεργασία με τις Μητροπόλεις Μαρωνείας και Κομοτηνής, Ξάνθης, Αλεξανδρούπολης, Διδυμότειχου και Ορεστιάδας και με την πολύτιμη βοήθεια των supermarkets «ΜΑΣΟΥΤΗΣ», στο πλαίσιο του προγράμματος «Μαζί, όπου Υπάρχει Ανάγκη».

Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής, κ.κ. Παντελεήμων, ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ξάνθης, κ.κ. Παντελεήμων, ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως, κ.κ. Άνθιμος και ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου, κ. κ. Δαμασκηνός, ευχαρίστησαν από καρδιάς τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος, κ.κ. Ιερώνυμο και τον Γενικό Διευθυντή της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ», κ. Κωνσταντίνο Δήμτσα, που για ακόμη μια φορά βρίσκονται έμπρακτα στο πλευρό των συνανθρώπων μας, ενώ τόνισαν ιδιαίτερα την σημαντική και συνεχή προσφορά της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ» και των supermarkets «ΜΑΣΟΥΤΗΣ» στις ακριτικές περιοχές.

«Εδώ στη δυτική Θράκη συνεχίζουμε τις διανομές τροφίμων και εν όψει των Άγιων Ημερών του Πάσχα, όλα τα κλιμάκια και οι άνθρωποι της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ», εντείνουμε τις προσπάθειές μας για να ανακουφίσουμε εκείνους που μας έχουν ανάγκη περισσότερο από ποτέ», λέει ο γενικός διευθυντής της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ» κ. Κωνσταντίνος Δήμτσας.

Μέχρι το τέλος του 2018, η «ΑΠΟΣΤΟΛΗ», με την αρωγή των supermarkets «ΜΑΣΟΥΤΗΣ», μοίρασε πάνω από μισό εκατομμύριο «δέματα αγάπης», με τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, συμβάλλοντας ουσιαστικά στη καταπολέμηση της κρίσης και των συνεπειών της.