Η Ariana Grande μιλά για πρώτη φορά μετά τη τρομοκρατική επίθεση στο Μάντσεστερ

Και φαίνεται να μην έχουν επουλωθεί οι πληγές από εκείνη την αποτρόπαια βραδιά.

Ένα χρόνο μετά τη βομβιστική επίθεση σε συναυλία της Arianna Grande στο Μάντσεστερ, κατά την οποία ένας βομβιστής σκόρπισε το θάνατο στερώντας τη ζωή 22 ανθρώπων και τραυματίζοντας άλλους 800, η δημοφιλής τραγουδίστρια αποφασίζει να μιλήσει στο περιοδικό Times. «Πονάω κάθε μέρα για αυτό», δηλώνει μεταξύ άλλων.

Η Grande μεταξύ άλλων επισημαίνει: « Η μουσική υποτίθεται πως είναι το πιο ασφαλές πράγμα στον κόσμο. Γι’ αυτό νομίζω πως το τρομοκρατικό χτύπημα εξακολουθεί να βαραίνει την καρδιά μου κάθε μέρα από τότε. Εύχομαι να μπορούσα να κάνω κάτι για να το διορθώσω. Έχεις την εντύπωση ότι με το χρόνο θα είναι πιο εύκολο να το συζητάς ή να κάνεις ειρήνη με αυτό μέσα σου. Κάθε μέρα περιμένω να συμβεί αυτό. Ακόμη πονάει πολύ», λέει η Γκράντε αναφερόμενη στην έκρηξη που έβαψε με αίμα τη συναυλία της στο Μάντσεστερ.

Στις πρώτες στιγμές μετά τη τρομοκρατική επίθεση αναφέρεται και ο μάνατζέρ της, Scouter Brown: «Όταν της πρότεινα να κάνουμε μια συναυλία στη μνήμη των θυμάτων, με κοίταξε σαν να είμαι τρελός και μου ξεκαθάρισε πως δεν έχει τη δύναμη να τραγουδήσει ξανά αυτά τα τραγούδια, ούτε καν να φορέσει τα ρούχα με εκείνη τη βραδιά».

Έτσι πήραν την απόφαση να ακυρώσουν την υπόλοιπη περιοδεία τους, απόφαση που άλλαξε δυο μέρες αργότερα όταν η ίδια είπε στον μάνατζέρ της: «Αν το κάνουμε αυτό, θα είναι σαν να δείχνουμε ότι αυτοί οι άνθρωποι χάθηκαν μάταια».

Να σημειωθεί ότι η συναυλία One Love Manchester πραγματοποιήθηκε στις 4 Ιουνίου 2017 με παρουσία 55.000 θεατών στην οποία συμμετείχαν προσφιλείς καλλιτέχνες όπως οι Justin Bieber, Katy Perry, Miley Cyrus, Coldplay και Liam Gallagher.

«Το τελευταίο πράγμα που θέλω είναι οι θαυμαστές μου να νομίζουν πως γεγονότα σαν αυτό του Μάντσεστερ μπορούν να “νικήσουν”», είπε η τραγουδίστρια.

Η Αριάνα Γκράντε αποκάλυψε πως τόσο η ίδια όσο και άλλα μέλη της περιοδείας της, έκαναν το τατουάζ μέλισσα, που «δημιουργήθηκε» στη μνήμη των θυμάτων του Μάντσεστερ, ενώ μια μέλισσα εμφανίζεται και στο τέλος του βίντεο κλιπ του σινγκλ της No tears left to cry.

Πηγή: Guardian