Η Ashley Homestore κλείνει ένα χρόνο στην Ελλάδα και το γιορτάζει με δώρα για όλους τους πελάτες της

Το δώρο θα ισχύει από την 1 έως και τις 15 Νοεμβρίου.

Πριν από ακριβώς ένα χρόνο, το πρώτο φυσικό κατάστημα της αμερικανικής εταιρείας επίπλων Ashley Homestore - ενός από τα μεγαλύτερα ονόματα στο χώρο του επίπλου στον κόσμο - άνοιξε τις πόρτες της στο ελληνικό κοινό, φέρνοντας διαχρονικά έπιπλα υψηλής ποιότητας και μοναδικού σχεδιασμού στα σπίτια χιλιάδων Ελλήνων. Θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε τα προϊόντα της ως “έπιπλα για μια ζωή” και ίσως αυτός ήταν ο βασικός λόγος που κατάφεραν σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα να κερδίσουν την εμπιστοσύνη ενός απαιτητικού κοινού όπως οι Έλληνες και μάλιστα σε μια δύσκολη και γεμάτη αλλαγές περίοδο.

Για να γιορτάσει τον πρώτο χρόνο παρουσίας της στην Ελλάδα, αλλά και για να ευχαριστήσει τους πελάτες της, η Ashley Homestore δίνει δώρο με κάθε αγορά από το φυσικό κατάστημα, το 10% της αξίας της αγοράς σε διακοσμητικά είδη για το σπίτι. Το δώρο θα ισχύει από την 1 έως και τις 15 Νοεμβρίου, δίνοντας μας έτσι την ευκαιρία εκτός από το να επιπλώσουμε το σπίτι μας και να το διακοσμήσουμε.

Με μια βόλτα στο φυσικό κατάστημα της Ashley Homestore στο Smart Park στα Σπάτα, θα δείτε έτοιμες διακοσμητικές προτάσεις για κάθε στυλ επίπλων, ώστε να αποφύγετε λάθος επιλογές και συνδυασμούς και να “στήσετε” το σπίτι σας από το Α εως και το Ω εύκολα, γρήγορα και με στυλ.

Η Ashley Homestore μετρά 75 χρόνια παρουσίας και αναγνώρισης στην παγκόσμια αγορά επίπλου με περισσότερα από 800 καταστήματα σε όλο τον κόσμο, ενώ τα προϊόντα της πωλούνται σε πάνω από 20.000 καταστήματα σε 123 χώρες, γεγονός που εξηγεί το λόγο που χαρακτηρίζεται εταιρεία-κολοσσός.

Από την πρώτη μέρα μέχρι και σήμερα έμειναν πιστοί στη φιλοσοφία τους, κατασκευάζοντας έπιπλα με βάση το τρίπτυχο της ποιότητας, της ανθεκτικότητας και της διαχρονικότητας. Έπιπλα μοντέρνα, κλασικά, με μίνιμαλ γραμμές, luxurious, παραδοσιακά, urban και βιομηχανικά είναι μόνο μερικά από τα είδη που παράγει η Ashley Homestore.

Αν λοιπόν, ενδιαφέρεσαι να ανανεώσεις το χώρο σου με νέα έπιπλα τον Νοέμβριο είναι η ευκαιρία, καθώς με αφορμή τα πρώτα γενέθλια της εταιρείας στην Ελλάδα μαζί με τα έπιπλά σου, θα πάρεις ως δώρο το 10% της αξίας των αγορών σου σε διακοσμητικά είδη.

Την ποιότητα και την άνεση των επίπλων μπορείς να διαπιστώσεις από κοντά, στο φυσικό τους κατάστημα στο Smart Park στα Σπάτα, στο οποίο τηρούνται όλα τα μέτρα προστασίας, αλλά και μέσω της νέας και πολύ βολικής υπηρεσίας ΟΝΕ ΟΝ ΟΝΕ υπηρεσία που προσφέρει η εταιρεία: μπορείς να κλείσεις δωρεάν online ραντεβού με εξειδικευμένο πωλητή από το κατάστημα, ώστε να μιλήσετε live με βιντεοκλήση (μέσω Viber, Whatsapp ή Zoom) και να σου λύσει όλες τις απορίες, ξεναγώντας σε παράλληλα μέσα στο φυσικό κατάστημα. Επίσης, δίνεται η δυνατότητα να κλείσεις ένα προσωπικό ραντεβού στο φυσικό κατάστημα με έναν από τους πωλητές της Ashley, που θα σε βοηθήσει να βρεις από κοντά όλα όσα χρειάζεσαι, χωρίς καμία αναμονή.