Η διάσημη αθλήτρια MMA Rhonda Rousey ετοιμάζεται για το τέλος του κόσμου

Η διάσημη αθλήτρια MMA Rhonda Rousey ετοιμάζεται για το τέλος του κόσμου
Jeff Bottari/Zuffa LLC via Getty Images

Η Rhonda Rousey, αθλήτρια ΜΜΑ, είναι γνωστή για τις επιδόσεις της στο ρινγκ, ως μια από τις πιο διάσημες παρουσίες του UFC (Ultimate Fighting Championship) και πέρα από αυτό: Το 2008 είχε κερδίσει χάλκινο στους Ολυμπιακούς στο τζούντο, ενώ μετά το τέλος της καριέρας της στο UFC, συνέχισε στο WWE και έχει κάνει περάσματα και από κινηματογραφικές ταινίες δράσης.

Brandon Magnus/Zuffa LLC via Getty Images

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα του USA Today, η Rousey ζει μαζί με τον σύζυγό της Travis Browne σε αγροτική περιοχή της νότιας Καλιφόρνια, διατηρώντας έναν εν πολλοίς παραδοσιακό τρόπο ζωής, μακριά από πολλές ανέσεις της σύγχρονης εποχής.

Hope I made you proud Hot Rod...

A post shared by rondarousey (@rondarousey) on

Επίσης, η ίδια δηλώνει μεγάλη «doomsday prepper»: Πρόκειται για αυτούς που προετοιμάζονται για το «τέλος του κόσμου»- για την ακρίβεια, για την κατάρρευση του πολιτισμού, της κοινωνίας και της τάξης όπως τα γνωρίζουμε, στο πλαίσιο μιας «Αποκάλυψης» που θα συγκλονίσει τα θεμέλια του κόσμου μας, πιθανώς στέλνοντάς τον στη βαρβαρότητα και στην αναρχία. Όπως είπε σε δημόσια συζήτηση με τον σκηνοθέτη Πίτερ Μπεργκ, σε πυγμαχικό γυμναστήριο στο Λος Άντζελες, «νομίζω ότι είναι μια πολύ θετική προσέγγιση στον κόσμο. Κάποιοι νομίζουν ότι είναι αρνητική. Αλλά νομίζω, ως αυτόκλητη γενετική “αφρόκρεμα” που είμαι, το χρωστώ στην ανθρωπότητα να επιζήσω του τέλους του κόσμου. Είναι ευθύνη μου. Αντί το σχέδιό μου για την Αποκάλυψη να είναι ένα μείγμα αλκοόλ και δακρύων, όπως για πολλούς, εγώ λέω ότι θα τα καταφέρω. Αν είναι να τα καταφέρει κάποιος, θα είμαι εγώ».

@reebok #perfectnever #fbf

A post shared by rondarousey (@rondarousey) on

H Rousey και ο Browne εκτρέφουν κατσίκες και κοτόπουλα- μάλιστα, χαρακτηρίζουν την κατσίκα το «τέλειο ζώο για το τέλος του κόσμου».

Η 31χρονη αθλήτρια έβγαλε εκατομμύρια στο UFC και συνεχίζει να πλουτίζει χάρη στο WWE. Σημειώνεται πως τους τελευταίους μήνες δεν κάνει πολλές δηλώσεις στα ΜΜΕ, μετά τις οδυνηρές της ήττες στο UFC από τη Holly Holm και την Amanda Nunes, που οδήγησαν στο τέλος της καριέρας της.

Πάντως, προτιμά έναν πιο απλό τρόπο ζωής: «Θα μπορούσα να αγοράσω ένα σωρό πράγματα, αλλά αυτό που είναι πολυτέλεια και ελευθερία για εμένα είναι το να είμαι ανεξάρτητη και να μπορώ να ζω από τη γη και να μην βλάπτω, αντί να αγοράζω όσες επαύλεις μπορώ...νομίζω πως η αυτάρκεια και η ανεξαρτησία είναι η πραγματική ελευθερία. Παραγκωνίζουμε την ελευθερία μας για την άνεση πολύ συχνά. Είναι πιο σημαντικό για τους ανθρώπους να ξέρουν να βρίσκουν τροφή παρά να ξέρουν τριγωνομετρία. Πολλές από αυτές τις δεξιότητες ήταν κοινές, με κάθε γενιά γνωρίζουμε όλο και λιγότερα επειδή είναι πιο επικερδές να μην ξέρουμε...τι θα κάνατε αν έκλειναν όλα τα μανάβικα;».

More from @si_swimsuit - pic by @fredericpinet bodypaint and makeup by @joannegair

A post shared by rondarousey (@rondarousey) on

@si_swimsuit "make everybody feel some type of way" @sevakohanjanian

A post shared by rondarousey (@rondarousey) on

@si_swimsuit issue...

A post shared by rondarousey (@rondarousey) on