Η επανένωση των Spice Girls είναι γεγονός. Τι δήλωσε η Mel B για την επερχόμενη περιοδεία του θρυλικού ποπ συγκροτήματος

«Say You'll Be There»

Ετοιμαστείτε για-ίσως τη μεγαλύτερη-επανένωση στην ποπ μουσική βιομηχανία: οι Spice Girls επιστρέφουν για μια μεγάλη περιοδεία.

Το πρώην μέλος του θρυλικού γυναικείου γκρουπ και νυν κριτής στο «America’s Got Talent», Mel B, επιβεβαίωσε τη φήμη κατά τη διάρκεια συνέντευξής της στην εκπομπή «Today» του τηλεοπτικού δικτύου NBC.

«Ακόμα μου αρέσει να βρίσκομαι στη σκηνή και να ερμηνεύω. Είμαι η μόνη που λέω συνέχεια ότι θα βρεθούμε πάλι όλες μαζί σε περιοδεία, πράγμα που ισχύει πλέον. Επιτέλους, το κατάλαβαν και τα υπόλοιπα μέλη».

Η παρουσιάστρια Hoda Kotb τόνισε ότι η Victoria Beckham αρνήθηκε τις φήμες μιας επερχόμενης περιοδείας, αλλά η Mel B είπε αμέσως να μην βασιζόμαστε σε ο,τι λέει η Posh. «Πάντα αυτό λέει. Ας σταματήσει γιατί πραγματικά ετοιμάζουμε περιοδεία και αυτό είναι το μόνο σίγουρο».

Οι φήμες για την περιοδεία υπήρχαν εδώ και μήνες, με πρώτη την Mel B να τις έχει πυροδοτήσει. «Σίγουρα θα επανενωθούμε και οι πέντε. Υπογράψαμε όλες πριν από λίγους μήνες», δήλωσε η τραγουδίστρια τον Μάρτιο.

Κι ενώ δεν γνωρίζουμε ακόμα το μέρος και την ημερομηνία της πρώτης τους συναυλίας μετά από χρόνια, οι Spice Girls θα τραγουδούσαν στο βασιλικό γάμο του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle, αλλά αυτό δεν έγινε ποτέ. Πάντως, φήμες θέλουν την πρώτη συναυλία, να πραγματοποιείται στο τέλος του καλοκαιριού, ξεκινώντας από την Αγγλία.

Το κείμενο αυτό αρχικά δημοσιεύτηκε στην Αμερικανική έκδοση της HuffPost και αποδόθηκε στα ελληνικά.