ΚΟΙΝΩΝΙΑ
26/07/2018 09:02 EEST | Updated 26/07/2018 14:51 EEST

Η υπόθεση των δίδυμων κοριτσιών που αγνοούνται ανάμεσα στα κεντρικά θέματα των «Τimes»

Twitter

Τα παιδικά τους πρόσωπα από την Τετάρτη πρωταγωνιστούν σε εξώφυλλα εφημερίδων και σε αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ο λόγος για τη Σοφία και Βασιλική Φιλιπποπούλου που αγνοούνται από τη μέρα που ξέσπασε η καταστροφική πυρκαγιά στην ανατολική Αττική. Το πρωί της Τετάρτης εξεδόθη Amber Alert για την αναζήτησή τους.

Το θρίλερ πήρε ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις όταν ο πατέρας τους, βλέποντας πλάνα ειδήσεων από τηλεοπτικό σταθμό είπε πως αναγνώρισε τα δύο κορίτσια του να βρίσκονται μέσα σε μια βάρκα η οποία μετέφερε πυρόπληκτους που είχαν πέσει στη θάλασσα για να σωθούν. Αργότερα ωστόσο αποδείχτηκε πως δεν επρόκειτο για τα δικά του παιδιά.

Τα ονόματα των μικρών κοριτσιών δεν βρίσκονταν στη λίστα του Λιμενικού με τους επιβαίνοντες στην εν λόγω βάρκα ενώ ο άνδρας που στο βίντεο στέκεται δίπλα τους υποστηρίζει πως είναι ο μπαμπάς τους.

Οι γονείς της Σοφίας και της Βασιλικής έχουν μεταβεί σε όλα τα νοσοκομεία και νεκροτομεία μήπως κι έχουν κάποιο νέο χωρίς ωστόσο κάποιο αποτέλεσμα.

Σήμερα Πέμπτη οι Times του Λονδίνου φιλοξενούν στην κεντρική τους σελίδα το θέμα και τη φωτογραφία των δίδυμων κοριτσιών που αγνοούνται. Το δημοσίευμα αναφέρει πως οι δύο δίδυμες αδερφές παραθέριζαν με τους παππούδες τους σε τουριστικό θέρετρο έξω από την Αττική το οποίο επλήγη από τη φωτιά και περισυνελέγησαν από ψαράδες της περιοχής, ωστόσο έκτοτε αγνοούνται.

Times