Η HotelBrain Academy κερδίζει το χρυσό βραβείο στα Tourism Awards 2024

Το 23% των ενεργών σπουδαστών των προγραμμάτων της HotelBrain Academy αποτελείται από εργαζόμενους του Ομίλου HotelBrain.
.
.
CHRISTOS DRAZOS

Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης (Κ.Δ.Β.Μ.) HotelBrain Academy, του ξενοδοχειακού Ομίλου HotelBrain, σύντομα ολοκληρώνει επιτυχώς τον δεύτερο χρόνο λειτουργίας και έχει αρχίσει να δέχεται εγγραφές για τη νέα εκπαιδευτική χρονιά που ξεκινάει τον Σεπτέμβριο του 2024. Μάλιστα το έργο της HotelBrain Academy έχει ήδη αναγνωριστεί, αφού της απονεμήθηκε το χρυσό βραβείο στα Tourism Awards 2024 για την κατηγορία Προγράμματα Εκπαίδευσης & Εξειδίκευσης / Online Training Programs / Σύνδεση Εκπαίδευσης & Αγοράς.

Οι μέχρι τώρα απόφοιτοι της Ακαδημίας έχουν εργαστεί σε διάφορες θέσεις στα ξενοδοχεία του Ομίλου αξιοποιώντας τις γνώσεις τους και αποκτώντας περαιτέρω εργασιακή εμπειρία. Το 23% των ενεργών σπουδαστών των προγραμμάτων της HotelBrain Academy αποτελείται από εργαζόμενους του Ομίλου, οι οποίοι στοχεύουν σε αναβαθμισμένες θέσεις μέσω της συνεχόμενης κατάρτισης τους.

.
.
CHRISTOS DRAZOS

Ο Όμιλος HotelBrain αναγνωρίζοντας ότι οι υπηρεσίες και το ανθρώπινο δυναμικό είναι στο επίκεντρο του τουριστικού κλάδου ανέλαβε δράση για την εκπαίδευση και κατάρτιση των εργαζομένων στον τουρισμό. Έτσι, στις αρχές του 2023, ο Όμιλος ανταποκρινόμενος στην αυξημένη ανάγκη για περισσότερους και σωστά καταρτισμένους εργαζομένους στον τομέα του τουρισμού, που συνεισφέρει πάνω από 20% στο ΑΕΠ της χώρας, δημιούργησε την HotelBrain Academy. Σε μια περίοδο που σύμφωνα με τα στοιχεία του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος οι θέσεις εργασίας στα Ελληνικά ξενοδοχεία δεν καλύφθηκαν επαρκώς, η HotelBrain επιβεβαίωσε την ηγετική της θέση επιλέγοντας να ενισχύσει την ξενοδοχειακή κοινότητα επενδύοντας στην βιωσιμότητα της.

.
.
CHRISTOS DRAZOS

Αναλυτικότερα σκοπός της Ακαδημίας είναι να προσφέρει εκπαιδευτικά προγράμματα και σεμινάρια από εξειδικευμένους επαγγελματίες στο χώρο των ξενοδοχείων, του τουρισμού και της γαστρονομίας, σε απόφοιτους Λυκείου αλλά και σε εργαζόμενους του κλάδου, και παράλληλα να προσφέρει άμεση επαγγελματική αποκατάσταση και σπουδαίες εργασιακές ευκαιρίες στα ξενοδοχεία του Ομίλου HotelBrain.

Ο Όμιλος HotelBrain απασχολώντας σήμερα περίπου 130 στελέχη στα κεντρικά γραφεία και περισσότερους από 2.700 εποχικούς εργαζόμενους, προχώρησε σ΄ αυτή την κίνηση προκειμένου να ανταπεξέλθει στην έντονη έλλειψη στελεχών και ανθρώπινου δυναμικού που παρατηρείται στον κλάδο και προκαλεί δυσκολίες στην επάνδρωση των ξενοδοχείων.

Εξάλλου με περισσότερα από 20 χρόνια ενεργής παρουσίας στον χώρο των ξενοδοχείων διαθέτει την απαραίτητη κατάρτιση, γνώση και εμπειρία ώστε να επιμορφώσει και να προσελκύσει νέο δυναμικό που ενδιαφέρεται να χαράξει μια επιτυχημένη πορεία στον κλάδο των ξενοδοχείων και του τουρισμού, να ενισχύσει τις δεξιότητες όσων εργάζονται ήδη στην τουριστική βιομηχανία και να μεταλαμπαδεύσει τις αξίες, την κουλτούρα και την φιλοσοφία του Ομίλου πάνω στην φιλοξενία με στόχο τη δημιουργία εξειδικευμένων στελεχών στον ξενοδοχειακό́ κλάδο.

.
.
CHRISTOS DRAZOS

H HotelBrain Academy παρέχει εκπαιδευτικά τουριστικά προγράμματα με αντικείμενο το Food & Beverage Management, το Front Office and Reception Management, καθώς επίσης και το Hotel Management με δυνατότητα ταχύρρυθμης εκπαίδευσης. Για τη διευκόλυνση των ενδιαφερόμενων που μένουν εκτός Αθηνών υπάρχει και η δυνατότητα παρακολούθησης των εκπαιδευτικών προγραμμάτων Professional Diploma in Hospitality και Hotel Management μέσω διαδικτυακής σύνδεσης. Οι εγγραφές ξεκίνησαν για τα προγράμματα του Σεπτεμβρίου και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εξασφαλίσουν την θέση τους με έκπτωση 40%. Όλοι οι απόφοιτοι μετά την ολοκλήρωση των εκπαιδευτικών προγραμμάτων και σεμιναρίων πιστοποιούνται με βεβαίωση παρακολούθησης από το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης (ΚΔΒΜ) HotelBrain Academy.

Η εκπαίδευση πραγματοποιείται από καταξιωμένους καθηγητές με εργασιακή εμπειρία στον τουριστικό κλάδο αλλά και από έμπειρα στελέχη του Ομίλου HotelBrain, σε ολιγομελή τμήματα, με 40% πρακτική εφαρμογή στο σύνολο των εκπαιδευτικών ωρών.

Υποστηρικτές του εκπαιδευτικού έργου της HotelBrain Academy αποτελούν η Hotelbeds ως Platinum Χορηγός και ο Ομιλος webhotelier | primalres και Business Software Τάμβακας ως Gold Χορηγοί.

HotelBrain Academy, Κέντρο Διά Βίου Μάθησης (Κ.Δ.Β.Μ.)
Διεύθυνση | 28ης Οκτωβρίου 123 (πρώην Λεωφ. Πατησίων), Αθήνα
Τηλ | 210 3000565 E-mail | info@hotelbrainacademy.com Website | www.academy.hotelbrain.com

Δημοφιλή