Η IKEA πρωτοπορεί και φέρνει ένα Pop-Up Store στον Πειραιά

Η IKEA πρωτοπορεί και φέρνει ένα Pop-Up Store στον Πειραιά

Μια νέα εμπειρία ζουν τις τελευταίες ημέρες οι κάτοικοι του Πειραιά. Κι αυτό γιατί το νεοκλασικό κτήριο που βρίσκεται στην οδό Φίλωνος 59, μέσα στην καρδιά της πόλης, έχει «μεταμορφωθεί» σε IKEA Pop-Up Store. Για την ακρίβεια, στο πρώτο IKEA Pop-Up Store στην Ελλάδα.

Τι σημαίνει, όμως, ο συγκεκριμένος όρος; Ουσιαστικά, δεν μιλάμε για ένα μόνιμο κατάστημα, αλλά για έναν «εκλεκτό καλεσμένο» που θα φιλοξενείται στο σημείο αυτό, μέχρι και τις 30 Νοεμβρίου. Τι καλύτερο έχουμε να κάνουμε, λοιπόν, εκτός από το να προλάβουμε να το ανακαλύψουμε.

Το Pop-Up Store στον Πειραιά διαθέτει περισσότερα από 500 είδη οικιακού εξοπλισμού, που συνεχώς ανανεώνονται και οι καταναλωτές μπορούν να αγοράσουν άμεσα. Επίσης, διαθέτει έτοιμες συνθέσεις από τις βασικές κατηγορίες του σπιτιού, ώστε να μας δώσει ωραίες ιδέες και λειτουργικές λύσεις σε προσιτές τιμές, προκειμένου να εμπνευστούμε με τη σειρά μας για τη διακόσμηση των εσωτερικών μας χώρων, ή τη δημιουργία ενός ευχάριστου παιδικού δωματίου.

Παράλληλα, μπορεί ο καθένας να παραγγείλει όποιο από τα 7.500 διαθέσιμα προϊόντα των καταστημάτων επιθυμεί και να το παραλάβει στο σπίτι του ή από το κατάστημα ΙΚΕΑ Κηφισός. Όσον αφορά πάντως τα στρώματα του IKEA Pop-Up Store, είναι τόσο άνετα που αν καθίσετε ή ξαπλώσετε, δεν θα θέλετε να σηκωθείτε με τίποτε. Μπορείτε, ωστόσο, να επιλέξετε κάποιο και να το αγοράσετε για το δικό σας κρεβάτι.

Το συγκεκριμένο κατάστημα της IKEA έχει ανοίξει τις πόρτες του από τις 27 Σεπτεμβρίου, ενώ τα εγκαίνια έλαβαν χώρα την Παρασκευή 4 Μαΐου με πλήθος κόσμου, είτε συνειδητά, είτε κατά τύχη, να περνά από το σημείο και να το απολαμβάνει στο έπακρο. Είχε φροντίσει η IKEA γι’ αυτό, καθώς ετοίμασαν μοναδικές εκπλήξεις, όπως τη μουσική μπάντα, η οποία εμφανιζόταν σε ανύποπτες στιγμές και πολλές κληρώσεις με δώρα για όλους όσους ψώνιζαν εκείνη την μέρα από το κατάστημα.

Όσο για το καλύτερο δώρο της συγκεκριμένης ημέρας; Αυτό ήταν σίγουρα η συλλεκτική-ειδικά σχεδιασμένη μπλε τσάντα FRAKTA του IKEA Pop-Up Store, η οποία πάνω της έφερε μηνύματα αισιοδοξίας, όπως τα «Ονειρέψου περισσότερο» και «Σήμερα είναι η μέρα σου». Οι τσάντες, όμως, δεν γινόταν να είναι άδειες. Μέσα τους, έκρυβαν ακόμη μια έκπληξη, ένα μικρό καλάθι με αγαπημένα προϊόντα ΙΚΕΑ, που μας έκαναν δώρο στην έξοδό μας από το Pop-Up Store.

Με κεντρικό μήνυμα «Ο Πειραιάς μας φιλοξενεί έως 30 Νοεμβρίου» η ΙΚΕΑ αποφάσισε να πειραματιστεί με κάτι πρωτοποριακό για τα ελληνικά δεδομένα. Το μόνο σίγουρο είναι πως η γωνιά που πλέον φιλοξενεί το IKEA Pop-Up Store στην περιοχή, θα είναι λίγο πιο όμορφη για τους επόμενους μήνες. Κάντε μια βόλτα προς τα εκεί και θα το διαπιστώσετε κι εσείς.