Η Ιρινα Σάικ μιλά δημόσια για τον χωρισμό της με τον Μπράντλεϊ Κούπερ

Το ζευγάρι χώρισε τον Ιούνιο του 2019.
Η Ιρινα Σάικ μιλά δημόσια για τον χωρισμό της με τον Μπράντλεϊ Κούπερ.
Η Ιρινα Σάικ μιλά δημόσια για τον χωρισμό της με τον Μπράντλεϊ Κούπερ.

Η Ιρίνα Σάικ, η οποία είναι γνωστή για την μυστικότητά της, παραχώρησε συνέντευξη, στην οποία μιλά δημόσια για την προσωπική της ζωή.

Μιλώντας στη βρετανική Vogue, η Σάικ αποκάλυψε περισσότερες λεπτομέρειες για τον χωρισμό της με τον ηθοποιό/σκηνοθέτη Μπράντλεϊ Κούπερ, με τον οποίο ήταν ζευγάρι για τέσσερα χρόνια. Ο Κούπερ και η Σάικ είναι γονείς της τρίχρονης Λία Ντε Σέιν Σάικ Κούπερ. «Νομίζω ότι σε όλες τις καλές σχέσεις, φέρνεις τον καλύτερο και τον χειρότερο εαυτό σου- είναι απλά η φύση του ανθρώπου», είπε η Σάικ. «Δυο σπουδαίοι άνθρωποι δεν χρειάζεται να δημιουργούν ένα καλό ζευγάρι. Νομίζω ότι ήμασταν πολύ τυχεροί που ζήσαμε αυτή την εμπειρία. Η ζωή χωρίς τον Μπράντλεϊ είναι ένα νέο ”έδαφος”».

Η 34χρονη ηθοποιός μίλησε επίσης για τις προκλήσεις της μητρότητας. «Είναι δύσκολο να βρω μια ισορροπία ανάμεσα στο να είμαι ανύπαντρη μητέρα και εργαζόμενη γυναίκα. Πίστεψέ με, υπάρχουν μέρες που ξυπνάω και σκέφτομαι: ”Θεέ μου, δεν ξέρω τι να κάνω, καταρρέω».

Αυτή είναι η πρώτη φορά που το μοντέλο του Sports Illustrated μιλάει για τη σχέση του με τον Κούπερ. Το ζευγάρι χώρισε τον Ιούνιο του 2019.

Το τεύχος του Μαρτίου της Vogue θα κυκλοφορήσει στις 31 Ιανουαρίου.

Πηγή: USA Today