Η Kate Winslet μετανιώνει πικρά που συνεργάστηκε στο παρελθόν με «συγκεκριμένους ισχυρούς άνδρες»

Το βράδυ της Κυριακής πραγματοποιήθηκε η τελετή απονομής των London Critics’ Circle Film Awards, στα οποία η Kate Winslet απέσπασε το ειδικό βραβείο «The Dilys Powell Award for Excellence in Film» της διοργάνωσης και το παρέλαβε από τα χέρια του συναδέλφου της Jude Law.

David M. Benett via Getty Images
David M. Benett via Getty Images

Στη διάρκεια του ευχαριστήριου λόγου της, η Winslet δήλωσε από τη σκηνή ότι μετανιώνει πικρά που κάποτε κι εκείνη συνεργάστηκε με «συγκεκριμένους ισχυρούς άνδρες» της βιομηχανίας του Χόλιγουντ, χωρίς να κατονομάσει. Ωστόσο, είναι γνωστό πως η ηθοποιός έχει δουλέψει στο παρελθόν τόσο με το Harvey Weinstein όσο και με τον Woody Allen.

«Υπάρχουν σκηνοθέτες, παραγωγοί και ισχυροί άνδρες που για δεκαετίες βραβεύονται και χειροκροτούνται για το εξαιρετικό τους έργο τόσο από την ίδια τη βιομηχανία όσο και από τους σινεφίλ», ανέφερε η ηθοποιός συμπληρώνοντας ότι αποφάσισε να μιλήσει ανοιχτά μετά το Women’s March της περασμένης εβδομάδας.

«Μου είναι σαφές πλέον ότι με το να σιωπώ ίσως επαυξάνω την αγωνία όλων αυτών των θαρραλέων γυναικών και ανδρών. Η σεξουαλική κακοποίηση είναι έγκλημα. Μπορεί να εναπόκειται στη δικαιοσύνη η καταδίκη της, όμως οφείλουμε όλοι να ακούμε και να μην σταματήσουμε ποτέ να ακούμε ακόμη και τις πιο ”μικρές” φωνές», κατέληξε.