ΔΙΕΘΝΕΣ
29/11/2018 11:48 EET

Η Κέιτ Μίντλετον ξέκοψε αποφασιστικά τις φήμες περί διαμάχης με την Μέγκαν

Χρειάστηκε μόνο μια φράση on camera.

SIPA USA/PA Images

Από τότε που η Μέγκαν Μαρκλ μπήκε στο παλάτι, άρχισαν παράλληλα και οι συγκρίσεις με την Κέιτ Μίντλετον αλλά και μια άκρατη φημολογία σχετικά με τη δύσκολη σχέση μεταξύ των δύο γυναικών. Τώρα δε, που είναι και οι δύο Δούκισσες, παντρεμένες με διαδόχους του βρετανικού θρόνου, τα δημοσιεύματα περί αντιζηλίας έχουν αυξηθεί κατακόρυφα.

Η απόφαση του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν να μετακομίσουν από το παλάτι του Κένσιγκτον, όπου γειτόνευαν με την Κέιτ και τον Ουίλιαμ, έριξε κι άλλο λάδι στη φωτιά, με τους τίτλους των ταμπλόιντ να στρέφονται κατά της πρώην ηθοποιού για τον «δύσκολο χαρακτήρα» της και τη δυνατότητά της να κάνει τον σύζυγό της ό,τι θέλει.

Φαίνεται όμως ότι η Δούκισσα του Κέμπριτζ ήταν αποφασισμένη να βάλει ένα τέλος στην παραφιλολογία, κατά τη διάρκεια περιπάτου της στο Λέστερ.

Όταν ένας πολίτης την ρώτησε αν είναι ενθουσιασμένη την εγκυμοσύνη της Μέγκαν, η Κέιτ Μίντλετον απάντησε:«Ναι, φυσικά είμαι ενθουσιασμένη. Θα είναι υπέροχο να έρθει το νέο ανιψάκι και να παίζουν μαζί του ο Τζορτζ, ο Λούις και η Σάρλοτ.

Όπως σχολιάζουν κάποιοι, η Μέγκαν έχει τον πατέρα της και την ετεροθαλή αδελφή της να μιλάνε κάθε λίγο και λιγάκι στον Τύπο, προσφέροντάς της αρνητική δημοσιότητα. Δεν χρειάζεται να ανοίξει και άλλα μέτωπα. Αυτή τη φορά το μέτωπο έκλεισε χάρη στην Κέιτ. Την επόμενη φορά όμως;

Sponsored Post