Η Kylie Minogue γνωρίζει ότι δεν μπορεί να έχει παιδιά: Θα ήταν ψέμα εάν έλεγα ότι αυτό δεν με θλίβει

Είναι όμορφη και πολύ επιτυχημένη στη μουσική βιομηχανία εδώ και πολλά χρόνια. Όμως η Kylie Minogue αναγνωρίζει ότι υπάρχει κάτι που δεν θα έχει ποτέ: παιδιά.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια στα 49 της χρόνια «άνοιξε» την καρδιά της και παραδέχτηκε πως έχει χάσει το «πλοίο της μητρότητας» κι αυτό της προκαλεί θλίψη.

Κι όλα αυτά ένα χρόνο μετά την πρόσφατη σχέση της με τον Joshua Sasse, που τελείωσε άδοξα παρά τα φιλόδοξα σχέδια για γάμο.

Μιλώντας στο περιοδικό Sunday Times η ποπ σταρ είπε: «Φυσικά αναρωτιέμαι το πώς είναι να είσαι μητέρα και να κοιτάζεις τα μάτια του παιδιού σου... αλλά το πεπρωμένο σου είναι το πεπρωμένο σου».«Θα ήταν ψέμα εάν έλεγα ότι αυτό δεν με θλίβει, αλλά δεν εγκλωβίζομαι σ’ αυτό. Δεν μπορώ. Εννοώ, τι μπορώ να κάνω γι αυτό;».

Κοιτάζοντας μέσα της κατά πόσο θα μπορούσε να ισορροπήσει τις απαιτήσεις που έχει ένα παιδί παράλληλα με την καριέρα της, η Kylie λέει: «Αν με κάποιο θαύμα έμενα έγκυος αυτή τη στιγμή της ζωής μου, θα μπορούσα άραγε να το διαχειριστώ; Βρέθηκα σε αυτόν τον δρόμο πολλές φορές».

Η Kylie, που τον Μάιο γίνεται 50, έχει αναλύσει πολλές φορές την επιθυμία της να αποκτήσει παιδιά και μάλιστα έχει γράψει το τραγούδι «Flower» για το ανεκπλήρωτο μητρικό της ένστικτο.

Κάτι που έγινε ακόμα πιο έντονο όταν η αδελφή της Danii Minogue γέννησε το 2010 τον γιο της. Μάλιστα η Danii, που είναι επίσης τραγουδίστρια και ηθοποιός, σε παλιότερη συνέντευξή της είπε ότι είναι «μεγάλη η θλίψη», για την μεγαλύτερη αδελφή της η έλλειψη ενός παιδιού.

«Είναι μεγάλη η θλίψη γι αυτήν και για μένα και με έκανε να καταλάβω πόσο ευλογημένη είμαι που έγινα μητέρα», δήλωσε στο περιοδικό Sunday Telegraph.

(Με πληροφορίες από το ΑΠΕ-ΜΠΕ)