Η Μαντόνα συνεχίζει να ακυρώνει συναυλίες - Αυτή τη φορά 45 λεπτά πριν το live

Είναι η όγδοη συναυλία που ακυρώνεται στο πλαίσιο της παγκόσμιας τουρνέ της με τίτλο «Madame X».
Jeenah Moon / Reuters

Η Μαντόνα ακύρωσε ακόμη μία συναυλία της παγκόσμιας περιοδείας της «Madame X». Αυτή τη φορά η ακύρωση αφορούσε το live της στη Λισαβόνα και η σταρ έκανε την ανακοίνωση στους φαν της μέσω instagram 45 λεπτά πριν από την έναρξη του σόου.

«Ευχαριστώ ξανά, Λισαβόνα! Συγγνώμη που πρέπει να ακυρώσω το αποψινό σόου, αλλά οφείλω να ακούσω το σώμα μου και να ξεκουραστώ...»

«Με λύπη σας ενημερώνουμε ότι η Μαντόνα δεν είναι σε θέση να δώσει παράσταση απόψε το βράδυ» ανέφερε το μέιλ το οποίο ενημέρωνε σχετικά τους κατόχους εισιτηρίων στις 19:45 (η ώρα έναρξης της συναυλίας ήταν 20:30).

Είναι η όγδοη κατά σειρά συναυλία που ακυρώνει η Μαντόνα, η οποία και εμφανίζεται πλέον, σε μικρότερης χωρητικότητας σκηνές.

Το είδος του προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει δεν είναι αποσαφηνιστεί, ωστόσο τον περασμένο Νοέμβριο, ενώ ήταν στο Σαν Φρανσίσκο, είπε στο κοινό ότι έχει «ρήξη συνδέσμου» και «πρόβλημα στο γόνατο», ενώ πριν από λίγες ημέρες φρόντισε να ανεβάσει στα social media βίντεο στο οποίο φαίνεται να κάνει πρόβα φορώντας επιγονατίδες.

«Πώς μία τραυματισμένη Madame X κάνει προθέρμανση για το σόου» έγραφε στη λεζάντα.

Παρά το γεγονός ότι οι θεατές έκαναν ουρές έξω από το ιστορικό θέατρο Coliseu Dos Recreios, που βρίσκεται στην καρδιά της Λισαβόνας -κάποιοι είχαν έρθει από το εξωτερικό μόνο για τη συναυλία της- δεν υπήρξε δυσαρέσκεια, παρά μόνο κατανόηση και ενδιαφέρον για την κατάσταση της υγείας της.

Με πληροφορίες από Express

Πήγαινε στην αρχική σελίδα