Η Μαρία Μενούνος περιμένει δίδυμα μέσω παρένθετης μητέρας

Η 42χρονη ελληνοαμερικανίδα αποκάλυψε ότι θα γίνει μητέρα μέσα από την εκπομπή της, ανακοινώνοντας ουσιαστικά μια νίκη στην μεγάλη περιπέτεια που είχε με την υγεία της,
.
Albert L. Ortega via Getty Images
.

Τον Νοέμβριο του 2019 είχε αναφέρει: «Σήμερα ο Κέβιν έστειλε τελικά τα χαρτιά μας στην εταιρεία με παρένθετες μητέρες. Ποτέ δεν ξέρεις… Ίσως μέχρι τα επόμενα Χριστούγεννα να έχουμε γύρω μας μικρές Μαρίες και Κέβιν». Ο σύζυγός της, Κέβιν Αντεργκάρο, είχε συμπληρώσει: «Θέλουμε σίγουρα παιδιά, αλλά ανησυχώ πολύ για την Μαρία και ειδικά για την εγκυμοσύνη γι’ αυτό θα ήθελα να μελετήσω το ενδεχόμενο μιας παρένθετης μητέρας επειδή το σώμα της έχει περάσει δύσκολα. Θέλω απεγνωσμένα ένα μωρό, αλλά δεν θέλω να διατρέξει κανέναν κίνδυνο η υγεία της».

Ενα και κάτι χρόνο μετά, η 42χρονη, ελληνικής καταγωγής, παρουσιάστρια που το 2017 υπεβλήθη σε αφαίρεση όγκου στον εγκέφαλο και πέρσι νόσησε από κορονοϊό, αποκάλυψε στην εκπομπή της ότι θα γίνει μητέρα όχι ενός αλλά δύο μωρών! Η Μαρία Μενούνος περιμένει δίδυμα μέσω παρένθετης μητέρας.

Η ίδια συγκεκριμένα έκανε την αποκάλυψη στην εκπομπή της, Better Together, και πρόσθεσε ότι είναι πιθανό να μετακομίσουν με το σύζυγό της από το Λος Άντζελες στο Νάσβιλ, ώστε τα παιδιά τους να έχουν περισσότερο χώρο για να παίζουν.

Μαρία Μενούνος και Κέβιν Αντεργκάρο.
CHRIS DELMAS via Getty Images
Μαρία Μενούνος και Κέβιν Αντεργκάρο.

«Είναι όμορφο, θα έχουμε μια οικογένεια. Θέλουμε να τα μεγαλώσουμε κάπου όπου θα υπάρχουν κι άλλα παιδιά δίπλα για να παίξουν και δεν θα φοβόμαστε. Το Λος Άντζελες δεν το έχει αυτό» ανέφερε.

ΠΗΓΗ: Daily Mail