Η Νικόλ Κίντμαν για τη Μέριλ Στριπ: Είναι η βασίλισσα, την αποκαλώ «σπουδαία»

Η Μέριλ Στριπ θα συμμετάσχει στη δεύτερη σεζόν της σειράς «Big Little Lies»

Η Νικόλ Κίντμαν βρίσκεται ίσως στην πιο δημιουργική περίοδο της ζωής της, έχοντας δυο ταινίες που αναμένονται να κυκλοφορήσουν, τις «Boy Erased» και «Destroyer» καθώς και τη δεύτερη πολυαναμενόμενη σεζόν της τηλεοπτικής σειράς «Big Little Lies».

Σε πρόσφατη συνέντευξή της με το Variety, η διάσημη ηθοποιός αναφέρθηκε στη συμμετοχή της Μέριλ Στριπ στη δεύτερη σεζόν της δημοφιλούς σειράς και μάλιστα σε ρόλο-κλειδί για το σενάριο. «Είναι η βασίλισσα. Την αποκαλώ ”η σπουδαία”. Είναι τόσο όμορφο όταν βλέπεις κάποιον τόσο μεγάλο ηθοποιό ο οποίος θα μπορούσε να ”επαναπαυτεί στις δάφνες του” και δεν το κάνει, είναι επαγγελματίας και πάντα έρχεται στην ώρα του. Είναι απλά υπέροχο να εργάζεσαι με αυτόν τον τρόπο», δήλωσε η Κίντμαν.

Η ηθοποιός-μεταξύ άλλων- αποκάλυψε ότι δεν επέλεξε να γίνει ηθοποιός για τα λαμπερά βραβεία ή τα ρούχα σχεδιαστών στο κόκκινο χαλί, αλλά αυτό που την οδήγησε σε αυτή τη καριέρα ήταν τα...βιβλία.

«Ξέρω πως να γίνω ένας άλλος χαρακτήρας και όλα ξεκίνησαν όταν ήμουν πολύ μικρή, διάβαζα βιβλία και μετά σενάρια θεατρικών έργων», εξήγησε η Κιντμαν. Κι ενώ πολλοί τη χαρακτηρίζουν «χαμαιλαίοντα» για την ικανότητά της να υποδύεται κάθε χαρακτήρα πολύ προσεγμένα και με έρευνα γύρω από αυτόν, η Κίντμαν είπε ότι δεν βλέπει τον εαυτό της έτσι. «Βλέπω τον εαυτό μου περισσότερο ως ένα ον που θέλει να βλέπει τον κόσμο με διαφορετικά μάτια και μέσω διαφορετικών οπτικών πρισμάτων. Δεν έχω κάποια συγκεκριμένη μέθοδο για το πώς θα το κάνω. Είναι όπως η χρυσόσκονη που πασπαλίζεται κι εγώ σκέφτομαι: ”Εντάξει, τώρα έρχεται (η έμπνευση)”».

Πηγή: Variety