Η φιλοζωική εταιρεία Save A Greek Stray διοργάνωσε μασκέ πάρτυ με θέμα τα ζώα

H Save A Greek Stray, φιλοζωική, αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία που ιδρύθηκε από την Εριέττα Κούρκουλου – Λάτση με σκοπό την προστασία των ζώων, την Κυριακή, 11 Φεβρουαρίου, στον χώρο το Ecali Club διοργάνωσε σε συνεργασία με το ελληνικό ποπ-ροκ συγκρότημα MEΛISSES ένα μασκέ πάρτυ με θέμα τα ζώα.

Τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν προς τη διάσωση, περισυλλογή, στείρωση, εμβολιασμό και εν γένει κτηνιατρική περίθαλψη των άρρωστων ή τραυματισμένων ζώων.

Στόχους και όραμα της Save a Greek Stray είναι τα ζώα συντροφιάς να μην αγωνίζονται να επιβιώσουν στους δρόμους, αλλά να ζουν ευτυχισμένα στα σπίτια τους με τις οικογένειές τους, προσφέροντας και λαμβάνοντας αγάπη. Για την υλοποίηση του ανωτέρω σκοπού, η SGS ίδρυσε και λειτουργεί ένα πρότυπο Καταφύγιο, όπου αδέσποτα ζώα περιθάλπονται και περιμένουν τη νέα τους οικογένεια που θα τα υιοθετήσει.

Πιο συγκεκριμένα η αποστολή της Save a Greek Stray είναι:
α) Η υιοθεσία των ζώων από φιλόζωες οικογένειες ή η επανένταξή τους στους χώρους περισυλλογής τους.
β) Η ίδρυση και λειτουργία Καταφυγίου αδέσποτων ζώων συντροφιάς, και εντός αυτού κτηνιατρείου.
γ) Η επίβλεψη και η φροντίδα των επανεντασσόμενων αδέσποτων ζώων στο φυσικό τους περιβάλλον.
δ) Η προαγωγή της φιλοζωίας και ιδιαίτερα της κυνοφιλίας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν οι:

Γιώργος Αρσενάκος, Χριστίνα Σάλτη, Τάμτα, Μικαέλα Δόξα, Πάτρα Παπαδημητρίου, Μαρίνα Βερνίκου, Άνθια Γιουρούκου, Μαρίζα Κουτσολιούτσου, Μαριάννα Σταφυλοπάτη, Ηλίας Κοκοτός κα