Η συγκινητική επιστολή του φρούραρχου της Βουλής στο ΚΑΤ για τον τραυματισμό του γιου του

Ένα θερμό «ευχαριστώ» σε «ένα από τα καλύτερα νοσοκομεία της χώρας».
Huffpost GR

Συγκινητική επιστολή απέστειλε στη διοίκηση του νοσοκομείου ΚΑΤ ο φρούραρχος της Βουλής, Κωνσταντίνος Κυριαζόπουλος, για την ομάδα γιατρών και νοσηλευτών που φρόντισε για την αποκατάσταση του σοβαρού τραυματισμού του γιου του, Γιάννη, κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικού αγώνα της Γ’ Εθνικής στις 10 Φεβρουαρίου 2019, μεταξύ των ομάδων Αχαρναικού-Πανηλειακού, στο γήπεδο του Αχαρναικού στο Μενίδι.

Ο γιος του φρούραρχου είναι ποδοσφαιριστής και κατά τη διάρκεια του αγώνα, σε μία φάση διεκδίκησης της μπάλας, τραυματίστηκε σοβαρά στο θώρακα στο ύψος της καρδιάς. Οι γιατροί διαπίστωσαν ότι έφερε δύο κατάγματα στην πλευρά του θώρακα, ενώ είχε εσωτερική αιμορραγία και μεγάλη κύστη στον πνεύμονα.

Τι αναφέρει στην επιστολή:

«Παρακολουθώντας από κοντά καθ’ όλο το 24ωρο τη μέγιστη προσπάθεια των γιατρών, κατάλαβα τον αγώνα τους για την άμεση αποκατάσταση της υγείας του γιου μου, όπου σημειωτέων η παραμικρή καθυστέρηση, τόσο κατά τη διακομιδή του από το γήπεδο όσο και κατά την νοσηλεία του στο ΚΑΤ, θα καθίστατο μοιραία για τη ζωή του.

Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον καθένα προσωπικά και προπάντων να επισημάνω, όσο μου το επιτρέπει η γνώση μου, ότι πρόκειται για γιατρούς με υψηλό δείκτη επαγγελματικής κατάρτισης και προπάντων ανθρωπιάς, οι οποίοι με την υπομονή και την ευγένεια τους μας συμπαραστάθηκαν, εξήγησαν το πρόβλημα του παιδιού μας και μας έκαναν να νιώσουμε ασφάλεια, όσο το δυνατόν το επέτρεπε η κατάσταση, όλες τις ημέρες παραμονής μας στο νοσοκομείο. Επιπρόσθετα, να ευχαριστήσω όλο το νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείο για τη φροντίδα, την αγάπη, την ευγένεια και το σεβασμό προς τον ασθενή και άνθρωπο στο δωμάτιο 3015, καθώς και σε όλους τους ασθενείς που βρίσκονταν εκεί, και μάλιστα την ιδιαίτερη φροντίδα και επιμέλεια σε δύο υπηκόους Συρίας, που νοσηλεύονταν στην ίδια πτέρυγα με το γιο μου, χωρίς να παρατηρηθεί ουδεμία διάκριση.

Η επιστολή μου αποτελεί καθήκον, καθόσον αποδεικνύεται ότι το νοσοκομείο ΚΑΤ είναι ένα από τα καλύτερα νοσοκομεία της χώρας και αισθάνομαι υποχρεωμένος να σας το αναφέρω επισήμως για την πολύτιμη προσφορά βοήθειας στο παιδί μου και μάλιστα τούτο καθίσταται αναγκαίο, καθόσον τα πολλά χρόνια των μνημονίων, τόσο το νοσηλευτικό προσωπικό και κυρίως το ιατρικό προσωπικό, αποτελούν αναγέννηση και ανάταση για μία καλύτερη κοινωνία».

Η επιστολή

HuffPost Greece
Huffpost GR

Δημοφιλή