Η Σταρ Ελλάς 2019 Ραφαέλα Πλαστήρα καταγγέλλει επίθεση από την Μις Αυστραλία

«Επιστρέφαμε από μια εκδήλωση και καθώς κατέβαινα από το λεωφορείο η Μις Αυστραλία με σπρώχνει [από πίσω] προκαλώντας τραυματισμό στο πόδι μου».
Don Arnold via Getty Images

Η Ελληνίδα - Ολλανδή μοντέλο και εστεμμένη Σταρ Ελλάς 2019, Ραφαέλα Πλαστήρα κατηγόρησε την πρώην Μις Αυστραλία και νυν διαγωνιζόμενη στο Survivor: Heroes V Villains, Σάρα Μάρσκλ ότι την είχε σπρώξει από το καθώς κατέβαινα από το λεωφορείο.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστεί, να διακομιστεί στο νοσοκομείο και να αναγκαστεί να κυκλοφορεί με αναπηρικό καροτσάκι στις δραστηριότητες της διοργάνωσης επί δύο ημέρες.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, που επικαλείται συνέντευξη που παραχώρησε η Πλαστήρα στην Espresso, το περιστατικό συνέβη πριν τον τελικό της Μις Υφήλιος 2021.

«Επιστρέφαμε από μια εκδήλωση και καθώς κατέβαινα από το λεωφορείο η Μις Αυστραλία με σπρώχνει [από πίσω] προκαλώντας τραυματισμό στο πόδι μου. Έπαθα διάστρεμμα». λέει η Πλαστήρα.

«Για δύο μέρες κυκλοφορούσα με αναπηρικό καροτσάκι… Η κοπέλα που μου επιτέθηκε ισχυρίζεται ότι ήταν ατύχημα, αλλά [ξέρω] ότι με έσπρωξε επίτηδες. Από την αρχή, [η Σάρα] φάνηκε εχθρική απέναντί μου. Αυτή η επίθεση που υπέστη και το διάστρεμμα έχουν δώσει μεγαλύτερη δύναμη θέλησης για τους τελικούς». αυτή πρόσθεσε.

Η Σάρα, η οποία ανήκει στη φυλή των «κακών» στο Australian Survivor φέτος αρνήθηκε τους ισχυρισμούς.

«Όταν εκπροσωπούσα τη Μις Αυστραλία στο Μις Υφήλιος 2021, έγινε μια μικρή διαμάχη», είπε.

«Η Μις Ελλάς είπε σε όλους, και ήταν όλα τα νέα, ότι την είχα σπρώξει κάτω από τις σκάλες ενός λεωφορείου και της είχα καταστρέψει τις πιθανότητες να κερδίσει.

«Δεν το έκανα - αλλά αν το έκανα, εκείνη δεν θα είχε σηκωθεί!»

Δημοφιλή