Η taverna επίκαιρη!

To My Greek Taverna, άνοιξε ήδη τα φτερά του και ξεκίνησε το ταξίδι που θα το φτάσει στις κουζίνες του κόσμου. Σε ένα ταξίδι που κουβαλάει μαζί του, τη γεύση, τις εικόνες, τα προϊόντα της ελληνικής γης, αλλά και γνήσια vibes της… αυθόρμητης ελληνικής κουζίνας, όπως αυτά τα αφουγκράστηκαν η Ιωάννα Παυλάκη και ο Μάκης Γεωργιάδης.

Ιωάννα Παυλάκη και Μάκης Γεωργιάδης
MY GREEK TAVERNA
Ιωάννα Παυλάκη και Μάκης Γεωργιάδης

Είναι ένα βιβλίο που φέρνει μαζί του, όλες εκείνες τις ανεπανάληπτες αυθεντικές γεύσεις, που εκατομμύρια τουρίστες γεύονται κάθε καλοκαίρι στην Ελλάδα, και αφού συμπτύχθηκαν παρουσιάζονται μέσα από την αγγλόφωνη έκδοση My Greek Taverna. Συνταγές απλές που ταυτόχρονα προσφέρουν γευστικές εκρήξεις, φωτογραφημένες κάτω από το ελληνικό φως και με την ματιά ανθρώπων που πραγματικά αγαπάνε το φαγητό, την επικοινωνία, την εικόνα, τους μεζέδες, την παρέα, τη θάλασσα.

MY GREEK TAVERNA

Η πρώτη παρουσίαση του βιβλίου δεν θα μπορούσε να μην γίνει και αυτή, σε μία… παραλία. Ιδιότυπη παραλία όμως, όπως αυτή που έχει στήσει το The Big kahuna, στο κέντρο της Αθήνας, στον Κεραμεικό. Δεκάδες κόσμου, έβαλαν την καλοκαιρινή τους διάθεση, συνάντησαν γνωστούς και φίλους και… έπεσαν στα βαθιά αλλά και δροσερά ταυτόχρονα, απολαμβάνοντας καταπληκτικά cocktails ειδικά φτιαγμένα για τη βραδιά με το αγαπημένο ελληνικό ποτό, το ούζο Πλωμαρίου, Ισίδωρος Αρβανίτης. Και επειδή στις παραλίες λέγονται και σοβαρά πράγματα, οι δημιουργοί αλλά και όλοι οι συντελεστές του βιβλίου ήταν εκεί για να δώσουν τη δική τους οπτική σε αυτό το ταξίδι που ξεκίνησε σαν ένα όνειρο της Ιωάννας και κατέληξε να το αγκαλιάσουν και να το στηρίξουν αρκετοί άνθρωποι. Παράλληλα, επειδή η δυνατότητα μετάλλαξης ενός χώρου είναι πολύ βασικό κριτήριο της επιτυχίας, το The Big Kahuna, σε μία Greek Pop Street Food εκδοχή του μόνο για εκείνο το βράδυ σέρβιρε τους πεντανόστιμους ελληνικούς κεφτέδες, τα τυροπιτάκια με το φύλλο, και φυσικά γνήσιο ελληνικό τζατζίκι, αλλά και bar με λαχανικά. Για το τέλος το γλυκό που είναι χαραγμένο στις μνήμες όλων μας, το περίφημο μωσαϊκό, ή αλλιώς… κορμός.

MY GREEK TAVERNA

Τους καλεσμένους καλωσόρισε ο Παύλος Παπαχριστοφίλου , ενώ για το βιβλίο μίλησαν η Νανά Δαρειώτη, διευθύντρια έκδοσης του περιοδικού Olive, όπου εξήρε την διεισδυτική ματιά στην επιλογή των συνταγών. Από την πλευρά της, η Δέσποινα Παπαδήμα, σύμβουλος επικοινωνίας και founder της MindClip, μίλησε για το σωστό timing, καθώς η Ελλάδα, αλλά και η Αθήνα γενικότερα, έχει τεράστια αύξηση στη ζήτηση food tours.

Το "MY GREEK TAVERNA" θα το βρείτε σε κεντρικά βιβλιοπωλεία, στα αεροδρόμια και σε επιλεγμένα Greek Concept Stores.
Λίγο μετά την παρουσίαση του βιβλίου
MY GREEK TAVERNA
Λίγο μετά την παρουσίαση του βιβλίου
To Big Kahuna στον Κεραμεικό
MY GREEK TAVERNA
To Big Kahuna στον Κεραμεικό