Η Volvo εισέρχεται στο leasing

Νέο πρόγραμμα μίσθωσης έως 60 μήνες με μηδενική προκαταβολή.
Volvo Cars Care Key
Volvo Cars Care Key
CREDITS VOLVO

Ένα νέο πρόγραμμα λανσάρει η Volvo Car Hellas, η οποία εισέρχεται στη μακροχρόνια μίσθωση των δικών της οχημάτων.

Με το Volvo Car Leasing προσφέρει μία πλήρη δέσμη υπηρεσιών, με αδιάλειπτη εξυπηρέτηση όλο το εικοσιτετράωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα.

To Volvo Car Leasing απευθύνεται σε επιχειρήσεις, ελεύθερους επαγγελματίες και ιδιώτες, με τους ενδιαφερόμενους να έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν όποιο μοντέλο Volvo επιθυμούν.

To πρόγραμμα παρέχει δυνατότητα μηδενικής προκαταβολής και σταθερό μηνιαίο μίσθωμα για διάστημα 36 έως 60 μηνών, ενώ στη λήξη του προβλέπεται η επιστροφή του αυτοκινήτου. Σε όλη τη διάρκειά του συνοδεύεται από παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών για τη βέλτιστη διαχείριση στόλου. Οι ιδιώτες πελάτες Volvo απολαμβάνουν τις προνομιακές υπηρεσίες της λειτουργικής μίσθωσης που απορρέουν από τη σύγχρονη και ευέλικτη διάρθρωση του προγράμματος.

Το Volvo Car Leasing προσφέρεται σε συνεργασία με την ALD Automotive,. Οι καλύψεις περιλαμβάνουν μικτή ασφάλιση του αυτοκινήτου, συντήρηση και αλλαγή ελαστικών στο Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών Volvo, οδική βοήθεια Volvo Assistance, καθώς και αντικατάσταση οχήματος.

Δημοφιλή