Εάν κάνετε έστω κι ένα από τα παρακάτω τότε μάλλον έχετε υπερβολική οικειότητα στη σχέση σας

Δεν είναι η πρώτη φορά που ένας καλλιτέχνης ζωγραφίζει και ποστάρει στο instagram σχέδια εμπνευσμένα από την καθημερινή του ζωή. Συνήθως οι περισσότεροι εμπνέονται από το έτερον ήμισυ και δημιουργούν σκίτσα τα οποία έχουν σχέση με τον έρωτα και την αγάπη. Στο παρελθόν έχουμε δει λογαριασμούς αφιερωμένους στη σχέση πατέρα και κόρης ή λογαριασμούς όπου ο καλλιτέχνης στέλνει μηνύματα αισιοδοξίας σε ανθρώπους με κατάθλιψη.

Τα παρακάτω σκίτσα αφορούν στην αγάπη και εάν «βρείτε» σε ένα από αυτά τον εαυτό σας να κάνει το ίδιο τότε, ίσως καταλάβετε πως έχετε τόση οικειότητα με τον/την συντροφό σας σαν να είστε σε μακροχρόνια σχέση.

Τα παρακάτω σκίτσα δεν σταματούν να απολαμβάνουν το γεγονός ότι πράγματι τα εικονιζόμενα ζευγάρια έχουν παρα-έρθει κοντά. Αντιθέτως, τα διακρίνει το χιούμορ και η αγάπη.

Η Amanda Oleander στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram εμπνέεται απο την προσωπική της ζωή αλλά και από πολλά πράγματα τα οποία μοιράζονται μαζί της οι ακόλουθοί της στο Instagram. Η ίδια ουσιαστικά περιγράφει την αγάπη και την καθημερινότητα και όχι την ρουτίνα ή την πλήξη με τον/την συντρόφό μας.

Το internet βέβαια βρήκε την τέλεια ευκαιρία για να περιγράψει τις ευτυχισμένες μακροχρόνιες σχέσεις.

Όταν τα μακριά της μαλλιά μπαίνουν στο πρόσωπό σου

Όταν πια αποτελεί παρελθόν η αποτρίχωση

Όταν δεν μπορείς να σκύψεις για να βάψεις τα νύχια των ποδιών σου

Όταν μπαίνετε και οι δύο στο μπάνιο

Κεφάλαιο: Σπυράκια

Ηλεκτρονικά παιχνίδια και άνδρας Vs Γυναίκα, εσώρουχα και κρεβάτι σημειώσατε: 1