ΔΙΕΘΝΕΣ
02/06/2020 21:17 EEST | Updated 02/06/2020 21:33 EEST

Ευρωβουλευτής εμφανίστηκε σε τηλεδιάσκεψη χωρίς παντελόνι

Αποκάλυψε πολλά περισσότερα από όσα έπρεπε.

Brian Lawless - PA Images via Getty Images

Ενας ευρωβουλευτής έμαθε από πρώτο χέρι τους κινδύνους των τηλεδιασκέψεων, όταν φάνηκε ότι φορούσε μόνο κάτι που έμοιαζε με εσώρουχό του - και σίγουρα δίχως παντελόνι - κατά τη διάρκεια πολιτικής συζήτησης με συναδέλφους του.

Στην επίσημη ζωντανή μετάδοση της συνεδρίασης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, ο Ιρλανδός Ευρωβουλευτής Λουκάς Μινγκ Φλάναγκαν, ο οποίος συμμετείχε μέσω βιντεοκλήσης, εμφανίστηκε ντυμένος με το πουκάμισό του στο επάνω μέρος του σώματός του αλλά μόνο κάτι σαν εσώρουχο από κάτω. Μάλιστα, ήταν καθισμένος σε ένα κρεβάτι εμφανώς ακατάσταστο.

Ο Ευρωβουλευτής απτόητος έτριβε τους γυμνούς μηρούς του καθώς μίλησε σε μια επιτροπή γεωργίας για δύο λεπτά.

Ο Φλάναγκαν, που ανήκει στην Ευρωπαϊκή Ενωτική Αριστερά - Βόρεια Πράσινη Αριστερά, έδωσε τη δική του εξήγηση για το περιστατικό: «Μόλις είχε επιστρέψει από τρέξιμο, έτσι ήμουν με το σορτς μου. Αποφάσισα να φορέσω ένα πουκάμισο για να φαίνεται κάπως αξιοσέβαστο! Αυτό δεν πήγε πολύ καλά» είπε στο Reuters.

Η ανάλαφρη απάντησή του τον έκανε να κερδίσει τη συμπάθεια των χρηστών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου πολλοί μοιράστηκαν τα δικά τους ευτράπελα περιστατικά με βιντεοκλήσεις κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

(με πληροφορίες από Reuters)