ΕΙΔΗΣΕΙΣ
24/06/2017 08:20 EEST | Updated 24/06/2017 09:34 EEST

ΝΔ: Αναμένονται απαντήσεις από τον Καμμένο για τη σκανδαλώδη συμπεριφορά του

Anadolu Agency via Getty Images
BRUSSELS, BELGIUM - MARCH 06: Greek Defence Minister Panos Kammenos attends the meeting of the EU Foreign Affairs Council at EU Council building in Brussels, Belgium on March 06, 2017. (Photo by Dursun Aydemir/Anadolu Agency/Getty Images)

Οι «νέες αποκαλύψεις για πολλαπλές τηλεφωνικές επικοινωνίες» μεταξύ του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου και ισοβίτη για ναρκωτικά σε διάστημα λίγων ημερών, «εκθέτουν ακόμη περισσότερο τόσο τον ίδιο όσο και την Κυβέρνηση συνολικά που τον στηρίζει» αναφέρεται σε ανακοίνωση της ΝΔ με αφορμή δημοσίευμα των «Παραπολιτικών», σύμφωνα με το οποίο ο υπουργός Άμυνας φέρεται να μίλησε 11 φορές στις 17 και τις 18 και μία στις 23 Ιανουαρίου με τον ισοβίτη για την υπόθεση του «Noor 1».

«Για τη σκανδαλώδη συμπεριφορά του οι πολίτες αναμένουν απαντήσεις από τον συνήθως λαλίστατο κ. Καμμένο ο οποίος μέχρι τώρα έχει επιλέξει το δρόμο της σιωπής. Τη Δευτέρα, όμως, είναι υποχρεωμένος να απολογηθεί για όλα αυτά στη Βουλή» αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Ανακοίνωση- απάντηση εξέδωσε το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού: «Η επιλογή της ΝΔ του κου Μητσοτάκη να λειτουργεί ως εντολοδόχος επιχειρηματικών συμφερόντων και συνήγορος ποινικών προσώπων, αποδεικνύει πόσο αδίστακτοι και επικίνδυνοι μπορεί να γίνουν στη προσπάθειά τους να επιστρέψουν στην εξουσία. Χθες μάθαμε τουλάχιστον ποιον υπερασπίζονται. Αφού δε τολμούσαν να τον φανερώσουν αυτοί, φανερώθηκε μόνος του. Ίσως φανερωθούν κι άλλοι στη πορεία. Οψόμεθα».

Sponsored Post