ΔΙΕΘΝΕΣ
24/10/2016 04:27 EEST | Updated 24/10/2016 04:28 EEST

Γιατί 20χρονη Αμερικανίδα πουλάει την παρθενιά της σε οίκο ανοχής στη Νεβάδα

GUILLAUME MEYER via Getty Images
EDITORS NOTE: Graphic content / A caution sign at the Love Ranch legal brothel in Crystal, Nevada, on February 19, 2016. / AFP / Guillaume MEYER (Photo credit should read GUILLAUME MEYER/AFP/Getty Images)

Η παρθενιά της είναι αυτό που πουλάει η 20χρονη Αμερικανίδα Κάθριν Στόουν, η οποία αποφάσισε να εργαστεί σε έναν από τους διάσημους νόμιμους οίκους ανοχής της Νεβάδα.

Η Στόουν, η οποία πρωταγωνιστεί σε δημοσίευμα του CNN, ονειρεύεται κάποια στιγμή να γίνει δικηγόρος και σχεδιάζει να πουλήσει κάτι που οι άλλες εργαζόμενες στον οίκο ανοχής δεν μπορούν να προσφέρουν. Η επιλογή της προφανώς και είναι αμφιλεγόμενη, ωστόσο η ίδια είναι σίγουρη πως το κάνει για τον σωστό λόγο- την αγάπη.

Το 2014, το σπίτι της οικογένειάς της στο Σιάτλ καταστράφηκε από φωτιά. Χωρίς ασφάλεια, η ίδια και οι δικοί της αναγκάστηκαν να μείνουν στο καμμένο ακίνητό τους. Ωστόσο, μία ημέρα είδε μια διαφήμιση στο Facebook και «έμαθα για τους οίκους ανοχής και τα χρήματα. Με έκανε να σκεφτώ ότι έχω μια ευκαιρία να διορθώσω αυτά που πρέπει να διορθωθούν».

Η πορνεία ασκείται σε όλες τις ΗΠΑ, αλλά η Νεβάδα είναι η μόνη πολιτεία όπου είναι νόμιμη. Κάθε κομητεία της Νεβάδα με πληθυσμό κάτω των 700.000 μπορεί να έχει έναν οίκο ανοχής, και το 2015 υπήρχαν 19. Ο Ντένις Χοφ, μεγιστάνας του χώρου, είναι ιδιοκτήτης επτά από τους νόμιμους οίκους ανοχής της Νεβάδα, και σε αυτόν ήταν που στράφηκε για βοήθεια πέρυσι η Στόουν.

Ο Χοφ λέει πως δέχεται 2-3 παρόμοια αιτήματα την εβδομάδα και συμφώνησε να προσφέρει προς πώληση την μίας και μοναδικής φοράς υπηρεσία της Στόουν, υπό τον όρο πως θα πάρει το 50%. Οπότε η Στόουν μετακόμισε και μένει σε έναν από τους οίκους ανοχής του Χοφ. «Οι άνθρωποι λένε ότι υποτίθεται πως το κάνεις για την αγάπη. Αλλά αν το σκεφτείς, το κάνω επειδή αγαπώ την οικογένειά μου» λέει η ίδια. Όπως λέει ωστόσο, έχει δεχτεί πολύ έντονες κριτικές για την απόφασή της, που την έχουν κάνει ακόμα και να κλάψει. «Προφανώς και εκτιμώ τον εαυτό μου».

Προς το παρόν, η υψηλότερη προσφορά στον σχετικό πλειστηριασμό είναι λίγο πάνω από τις 400.000 δολάρια. «Περιμένω έναν άνδρα με τον οποίο θα νιώσω μια σύνδεση έτσι ώστε η εμπειρία να είναι ξεχωριστή και για τους δύο μας. Δεν είναι μόνο για τα λεφτά» λέει η ίδια.

Όσο περιμένει, καλείται από τον Χοφ για να παρέχει νόμιμα «υπηρεσίες σε άνδρες που αναζητούν εμπειρίες» πέρα από τη συνουσία, λέει, όπως πάρτι, μασάζ, κ.α. Επίσης, ακόμα και μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας και αφού γίνει η πράξη, η Στόουν λέει ότι δεν σκοπεύει να φύγει. «Σκοπεύω να συνεχίσω να δουλεύω εκεί για τα επόμενα πέντε χρόνια. Θέλω να πάω σε νομική σχολή στο μέλλον».

Για λογαριασμό του Χοφ εργάζονται πάνω από 500 γυναίκες στους οίκους ανοχής του την εβδομάδα, με 30 κάθε νύχτα της εβδομάδας στο διάσημο Moonlite Bunny Ranch. Όσον αφορά στο συμβόλαιο της Στόουν, αναγνωρίζει πως είναι αμφιλεγόμενο, «αλλά είναι επιλογή της. Δεν πιστεύω πως είναι καλό για ένα κορίτσι να πίνει έξι τεκίλες και να χάνει την παρθενιά της σε ένα πάτωμα μπάνιου...αν θέλει να την πουλήσει, νομίζω πως είναι καλή ιδέα».

Επίσης, όπως λέει η ίδια, έχει το δικαίωμα να επιλέξει τι θα κάνει με το σώμα της. «Και με την οικονομία σε αυτή την κατάσταση, μου δίνετε άδικο;».