ΔΙΕΘΝΕΣ
24/10/2016 05:56 EEST | Updated 24/10/2016 06:03 EEST

Οικογενειακή τραγωδία στο Τέξας: Σκότωσε τη σύζυγό του ενώ πρώτα είχε σκοτώσει τον πατέρα και την κουνιάδα της

John Moore via Getty Images
EL PASO, TX - OCTOBER 14: Ciudad Juarez is seen from the Texas side of the U.S.-Mexico border early on October 14, 2016 in El Paso, Texas. The Rio Grande serves as the border between the two countries and through much of West Texas there is no additional fencing. (Photo by John Moore/Getty Images)

Ένας άνδρας σκότωσε τη σύζυγό του στην κηδεία της κουνιάδας της, την οποία είχε εξίσου σκοτώσει, όπως το ίδιο είχε κάνει και με τον πατέρα της γυναίκας του, σύμφωνα με τον Independent.

Ο Samuel Velasco Gurrola βρίσκεται αντιμέτωπος με την ποινή της ισόβιας κάθειρξης, μετά την αποτρόπαια δολοφονία των τριών ανθρώπων στην πόλη Ελ Πάσο στο Τέξας των ΗΠΑ, στην οποία προχώρησε με τη βοήθεια των δύο αδελφών του.

O Velasco ήθελε να σκοτώσει τη σύζυγό του, Ruth Sagredo, έτσι ώστε εκείνη να μην καταφέρει να καταθέσει εναντίον του για CBS News.

To 2008 o αδίστακτος άνδρας προσέλαβε έναν δολοφόνο για να σκοτώσει τον πατέρα της Ruth, ανεμένοντας με αυτόν τον τρόπο να οδηγήσει τη γυναίκα του στην κηδεία και να την παραπλανήσει.

Το σχέδιό του όμως σε εκείνη τη φάση απέτυχε και έναν μήνα αργότερα η κουνιάδα της Ruth βρέθηκε νεκρή στο Μεξικό. H Ruth δολοφονήθηκε την ημέρα της κηδείας της κουνιάδας της.

Σύμφωνα με το Vice News, o αδελφός και η αδελφής του Velasco που εμπλέκονται στην υπόθεση φέρονται επίσης να είναι μέλη ενός μεγάλου κυκλώματος ναρκωτικών.