ΚΟΙΝΩΝΙΑ
10/10/2016 11:58 EEST | Updated 10/10/2016 11:59 EEST

Η μητέρα του Μπεν ξεσπά σε λυγμούς: «Πείτε μου επιτέλους τι έχει συμβεί στο παιδί μου»

Milos Bicanski via Getty Images
KOS, GREECE - OCTOBER 22: Kerry Grist (C) and her mother Christine Needham make a statement to the media as British police continue the search for Mrs Grist's son Ben Needham, who went missing 21 years ago, on October 22, 2012 in Kos, Greece. The toddler from Sheffield was 21 months old when he vanished on the Greek island in July, 1991. Specialist British search teams and Greek police started excavating the site last week. (Photo by Milos Bicanski/Getty Images)

Συντετριμμένη είναι η Κέρι Νίνταμ, η μητέρα του Μπεν που εξαφανίστηκε πριν από 25 χρόνια στην Κω.

Ενώ το κλιμάκιο της βρετανικής αστυνομίας συνεχίζει τις εξονυχιστικές έρευνες στο νησί για την ανεύρεση του γιου της εκείνη ξεσπά σε λυγμούς και ζητά εξηγήσεις, μετά την μαρτυρία που θέλει το παιδί της να είναι θαμμένο κάτω από τα μπάζα, σε ένα χωράφι που απέχει μόλις ένα χιλιόμετρο από την αγροικία που διέμενε η οικογένεια Νίνταμ το καλοκαίρι του 1991.

Μιλώντας στην τηλεοπτική εκπομπή "Good Morning Britain" για τον Γολγοθά που πέρασε όλα αυτά τα χρόνια τόνισε ότι θέλει να μάθει τι ακριβώς έχει συμβεί στο παιδί της.

«Θέλουμε απαντήσεις, είτε είναι καλές είτε είναι κακές», είπε με τα δάκρυα να τρέχουν από τα μάτια της.

«Δυστυχώς, φαίνεται πως θα ακούσουμε κακά νέα. Πιστεύω ότι είμαστε κοντά στο να διαπιστώσουμε ότι είναι νεκρός. Δεν μου αρέσει που το λέω, αλλά τουλάχιστον θα μάθουμε ότι δεν ζει πια, θα είναι το τέλος της ιστορίας και θα μπορεί να αναπαυθεί και εμείς να τον θυμόμαστε όπως ήταν», συνεχίζει.

«Δεν μπορούμε να ζήσουμε άλλα 25 χρόνια όπως και τα προηγούμενα. Οι γονείς μου κι εγώ δεν αντέχουμε άλλο. Είμαστε όλοι εξαιρετικά αγχωμένοι και κουρασμένοι. Προσπαθούμε να παραμείνουμε όσο το δυνατόν πιο ήρεμοι γίνεται. Οι αστυνομικοί συνέχεια μας ενημερώνουν και κάθε φορά που χτυπάει το τηλέφωνο σκέφτομαι: "θα είναι τώρα τα άσχημα νέα;"» πρόσθεσε η μητέρα του αγνοούμενου.

Πηγή: Daily Mail

Διαβάστε ακόμη:

Πέπλο μυστηρίου σκεπάζει τις έρευνες για τον Μπεν: Βρέθηκαν 60 «αντικείμενα ενδιαφέροντος» στο δεύτερο χωράφι

Sponsored Post