ΔΙΕΘΝΕΣ
14/05/2015 09:18 EEST | Updated 14/05/2015 09:49 EEST

Γυναίκα έκανε πλάκα πως είχε βόμβα στο αεροδρόμιο- Το πλήρωσε πιο ακριβά από ότι περίμενε

ASSOCIATED PRESS
A traveler retrieves her luggage after it passed through an x-ray machine as part of security screening at John F. Kennedy International Airport, Thursday, Oct. 30, 2014 in New York. (AP Photo/Mark Lennihan)

Μια γυναίκα που πετούσε από τη Βιέννη στη Φρανκφούρτη θεώρησε έξυπνο να κάνει μια πλάκα στους υπαλλήλους ασφαλείας, την στιγμή που περνούσε από έλεγχο, προτού επιβιβαστεί στο αεροπλάνο.

«Λοιπόν, την βρήκατε τη βόμβα;», ρωτούσε επανειλημμένα η γυναίκα, καθώς οι υπάλληλοι ασφαλείας περνούσαν από τον έλεγχο ακτινών Χ τις αποσκευές της.

Οι αξιωματούχοι του αεροδρομίου, όμως, δεν είδαν την αστεία πλευρά- όχι όσο εκείνη, τουλάχιστον. Αντιθέτως, την υπέβαλαν σε μια αυστηρή ανάκριση, στις εγκαταστάσεις του αεροδρομίου.

Η αεροπορική εταιρία με την σειρά της δεν επέτρεψε στην γυναίκα να επιβιβαστεί στην πτήση, ενώ εις βάρος της έχουν ασκηθεί κατηγορίες για διατάραξη κοινής ειρήνης.

Η αστυνομία της Φρανκφούρτης από την μεριά της, επιβεβαιώνει πως η γυναίκα ισχυριζόταν επανειλημμένα πως είχε μια βόμβα στην χειραποσκευή της.

Πηγή: The Local

Sponsored Post