Έκπληκτη αλλά ενθουσιασμένη η Sarah Jessica Parker από την υποψηφιότητα της Cynthia Nixon για κυβερνήτρια της Νέας Υόρκης

Έκπληκτη αλλά ενθουσιασμένη η Sarah Jessica Parker από την υποψηφιότητα της Cynthia Nixon για κυβερνήτρια της Νέας Υόρκης
Steve Granitz via Getty Images

Κι όμως η Sarah Jessica Parker δεν περίμενε ότι η Cynthia Nixon θα διεκδικήσει τον θώκο του κυβερνήτη της Νέας Υόρκης.

«Δεν ήξερα ότι θα επιδιώξει να διεκδικήσει ένα κυβερνητικό αξίωμα» δήλωσε η Parker όταν βρέθηκε στο φεστιβάλ κινηματογράφου Tribeca.

Οι δύο πρωταγωνίστριες υπήρξαν φίλες από τα 11 τους χρόνια όταν συμμετείχαν μαζί ως παιδιά σε ακροάσεις. Οπότε οι δυο τους γνωρίζονταν πολύ καλά καιρό πριν υποδυθούν τις κολλητές φίλες στο «Sex and the City».

«Μου άρεσε. Πάντα την θαύμαζα» δήλωσε η Parker. «Όμως δεν γνώριζα ότι θα διεκδικήσει τη θέση του κυβερνήτη, ήξερα πάντως πως σε όλη της ζωή είχε ακτιβιστική δράση. Είναι απίστευτα φωτεινή. Αγαπά αυτήν την πόλη. Συμμετέχει εδώ και πολλά χρόνια στις πολιτικές συζητήσεις».

Gilbert Carrasquillo via Getty Images

Επιπλέον, αποκάλυψε ότι η Nixon της εμπιστεύτηκε ότι θα κατέβει στην πολιτική περίπου ένα μήνα πριν ανακοινώσει την υποψηφιότητά της.

«Ήμουν απίστευτα ενθουσιασμένη και υπερήφανη γι αυτήν. Νομίζω ότι ένας αγωνιστής και ένας αμφισβητίας μπορεί να προσφέρει», είπε η Parker.

(Με πληροφορίες από το ΑΠΕ-ΜΠΕ)