ΕΙΔΗΣΕΙΣ
31/07/2018 12:54 EEST

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού. Σε ποιος περιοχές της χώρας θα υπάρξουν έντονα φαινόμενα

Eurokinissi

Μετά το μικρό διάλειμμα συνεχίζονται τα έντονα καιρικά φαινόμενα στη χώρα μας. Η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ) εξέδωσε έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού σύμφωνα με το οποίο θα συνεχιστούν οι ισχυρές βροχές και καταιγίδες σε πολλές περιοχές της χώρας και τονίζει ότι αυτές δεν αποκλείεται να συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και ισχυρούς ανέμους.

Πιο ειδικά τα φαινόμενα θα σημειωθούν σήμερα Τρίτη (31-07-18) την κεντρική και ανατολική Μακεδονία και πιθανόν μέχρι το βράδυ τη Θεσσαλία, τις Σποράδες, τη δυτική και κεντρική Στερεά και την Πελοπόννησο.

Την Τέταρτη (01-08-18) τα φαινόμενα θα σημειωθούν κατά διαστήματα στη κεντρική Μακεδονία, στις Σποράδες και πιθανόν μέχρι το μεσημέρι στη βόρεια Εύβοια και το βόρειο Αιγαίο. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες πρόσκαιρα πιθανόν να επηρεαστούν η Θεσσαλία, η Ήπειρος, η δυτική και κεντρική Στερεά.

Την Πέμπτη (02-08-18) κακοκαιρία κατά διαστήματα στη κεντρική Μακεδονία, στη Θεσσαλία, στις Σποράδες και πιθανόν στη βόρεια Εύβοια και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες πιθανόν να επηρεαστούν η Ήπειρος, η δυτική Μακεδονία, η δυτική και κεντρική Στερεά. Παρόμοιος θα είναι ο καιρός στις ίδιες περιοχές και την Παρασκευή.

Τέλος το Σάββατο (04-08-18) μέχρι το βράδυ έντονα καιρικά φαινόμενα θα σημειωθούν κατά διαστήματα πιθανόν στη δυτική και κεντρική Μακεδονία (κυρίως Πιερία, Ημαθία, Πέλλα), στην Ήπειρο και στη Θεσσαλία (κυρίως η δυτική και βόρεια).