ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
10/05/2020 10:01 EEST

Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο: Δύο διαδικτυακά εκπαιδευτικά webinars για Τουρισμό και Εστίαση

Στην εποχή του διαδικτύου προσφέρονται σημαντικά σεμινάρια απόκτησης εμπειριών για την επόμενη μέρα.

tolgart via Getty Images
Laptop with webinar screen on wooden desk

Μία ακόμη δράση από το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, καθώς τις επόμενες ημέρες πραγματοποιεί δύο διαδικτυακά-εκπαιδευτικά σεμινάρια, webinars, με περιεχόμενο εστιασμένο στη Διαχείριση Κρίσης στον Τουρισμό και στην Υγιεινή Εργαζομένων σε χώρους Εστίασης.

Τα webinars απευθύνονται σε εργαζόμενους ξενοδοχείων και στον ευρύτερο επισιτιστικό τομέα, σε σπουδαστές σχολών συναφών ειδικοτήτων αλλά και σε επαγγελματίες του τουρισμού, οι οποίοι με την ολοκλήρωση του εκπαιδευτικού κύκλου, θα λάβουν βεβαίωση παρακολούθησης από το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο.

Τα δύο αυτά πρώτα webinars προσφέρονται δωρεάν, προκειμένου να κεντρίσουν το ενδιαφέρον όσο το δυνατόν περισσότερων εργαζομένων στους κλάδους του τουρισμού και της εστίασης.

Τα σεμινάρια τελούνται υπό την ομπρέλα της “AHK Akademie” σε συνεργασία με το Εκπαιδευτικό Κέντρο Ξενοδοχειακών και Επισιτιστικών Επαγγελμάτων του Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου, DUAL Hellas.  

Ειδικότερα, το πρώτο webinar φέρει τον τίτλο «Διαχείριση Κρίσης στον Τουρισμό», πραγματοποιείται την Τετάρτη 13 και την Πέμπτη 14 Μαΐου και ώρα 15:00-18:00, με χρήση της ελληνικής γλώσσας. Στόχος αυτού του σεμιναρίου είναι οι ωφελούμενοι να αναγνωρίζουν τις εσφαλμένες και τις εύστοχες διορθωτικές κινήσεις ιδιωτικών και δημόσιων φορέων μετά από μια περίοδο κρίσης στον τουρισμό.

Το δεύτερο webinar φέρει τον τίτλο «Υγιεινή Εργαζομένων σε χώρους Εστίασης», πραγματοποείται την Παρασκευή 15 Μαΐου και ώρα 15:00-18:00, με χρήση της ελληνικής γλώσσας. Στόχος του σεμιναρίου είναι η επαρκής ενημέρωση σχετικά με τον Covid-19 στους επισιτιστικούς χώρους καθώς και η ενημέρωση και γνώση πρόσθετων μέτρων υγιεινής και ασφάλειας, που εφαρμόζονται στις επιχειρήσεις τροφίμων, προκειμένου να διατηρηθεί η ακεραιότητα της τροφικής αλυσίδας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη δήλωση συμμετοχής στα webinars, κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να επισκέπτεται την ιστοσελίδα: https://www.dual.com.gr/ahkakademie/