ΚΟΙΝΩΝΙΑ
26/07/2018 19:32 EEST

ΕΜΥ: Βροχές και καταιγίδες μέχρι και την Παρασκευή

Dirk Hoffmann / EyeEm via Getty Images

Βροχές και καταιγίδες κατά διαστήματα ισχυρές μέχρι και τις βραδινές ώρες προβλέπει για σήμερα Πέμπτη η ΕΜΥ για τα ηπειρωτικά, τις Σποράδες και την Εύβοια.

Ειδικότερα για την Αττική προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικούς όμβρους και σποραδικές καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές, κυρίως τις απογευματινές ώρες, με πρόσκαιρη βελτίωση αργά το βράδυ. Για τη Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικούς όμβρους και σποραδικές καταιγίδες πιθανώς κατά τόπους ισχυρές κυρίως τις απογευματινές ώρες.

Ως προς την Παρασκευή, αναμένονται νεφώσεις κατά διαστήματα αυξημένες με τοπικούς όμβρους και κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες σποραδικές καταιγίδες οι οποίες στα ηπειρωτικά και πιθανόν τις Σποράδες και το βόρειο Αιγαίο θα είναι τοπικά ισχυρές.

Ειδικότερα για την Αττική αναμένονται λίγες νεφώσεις που γρήγορα θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν τοπικοί όμβροι και σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, όπου πιθανώς πρόσκαιρα θα είναι τοπικά ισχυρές, με βελτίωση αργά το βράδυ.

Ως προς τη Θεσσαλονίκη, αναμένονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικούς όμβρους και σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, όπου πιθανώς θα είναι τοπικά ισχυρές, με βελτίωση αργά το βράδυ.

 

Sponsored Post