ΚΟΙΝΩΝΙΑ
20/05/2019 08:27 EEST

Εμπρηστικές επιθέσεις σε γραφεία της Νέας Δημοκρατίας

Στο στόχαστρο και τέσσερα ΑΤΜ.

eurokinissi/nd

Επεισοδιακό ήταν το βράδυ της Κυριακής, καθώς ομάδες αγνώστων πραγματοποίησαν εμπρηστικές επιθέσεις σε τέσσερα ΑΤΜ και σε  δύο χώρους όπου στεγάζονται γραφεία της Νέας Δημοκρατίας.

Πιο αναλυτικά, το μπαράζ των επιθέσεων ξεκίνησε από την οδό Δημητρίου Γούναρη 137 και Βασιλίσσης Όλγας, στην Άνω Γλυφάδα, με τους δράστες στη 01:38 τα ξημερώματα να βάζουν φωτιές και να προξενούν φθορές σε δύο ΑΤΜ της Εθνικής Τράπεζας. Δύο λεπτά αργότερα, πιθανότητα οι ίδιοι δράστες, έβαλαν φωτιά και προκάλεσαν φθορές σε ΑΤΜ της τράπεζας Eurobank που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Δημητρίου Γούναρη 129 και Ιθάκης 17. Και στις δύο περιπτώσεις παρενέβη η Πυροσβεστική, με έξι νδρες και δύο οχήματα.

Στις 03:00 τα ξημερώματα, στόχων αγνώστων δραστών έγινε ΑΤΜ της τράπεζας Πειραιώς, στη συμβολή των οδών Χαραλάμπους Μούσκου 12 και Σειλιστρίας στου Ζωγράφου. Και εκεί επιχείρησαν 6 πυροσβέστες με οχήματα. Υλικές ζημιές προκλήθηκαν και σε ΑΤΜ που βρίσκεται έξω από σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης, επί της οδού Θεσσαλονίκης 150 στα Πετράλωνα, μετά από πυρκαγιά που προξένησαν άγνωστοι. 

Στο στόχαστρο γραφεία Τ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας  

Στο στόχαστρο αγνώστων κουκουλοφόρων βρέθηκαν τα κτίρια που στεγάζουν γραφεία Τοπικών Οργανώσεων της Νέας Δημοκρατίας σε Άλιμο και Νέα Ιωνία. Αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι οι εμπρηστικές επιθέσεις εκδηλώθηκαν ταυτόχρονα και πιο συγκεκριμένα στη 01:40 τα ξημερώματα. Τα γραφεία της Τ.Ο. Αλίμου της ΝΔ βρίσκονται στη συμβολή των οδών Θουκυδίδου & Γρηγορίου Αυξεντίου, ενώ της Τ.Ο. Νέας Ιωνίας στην οδό Νικηταρά 16.Οι αστυνομικές δυνάμεις, κατά τη διάρκεια των ερευνών για τις επιθέσεις αυτές προχώρησαν συνολικά σε 20 προσαγωγές ατόμων, που έχουν οδηγηθεί στη ΓΑΔΑ.

 

Sponsored Post