Ένα καινοτόμο εξάρτημα κάθετου σιδερώματος που κάνει το σιδέρωμα «παιχνιδάκι»

Άψογο σιδέρωμα και φρεσκάρισμα ρούχων εύκολα και γρήγορα για όσους θέλουν επαγγελματικό αποτέλεσμα χωρίς κόπο.
.
Kärcher
.

Ένα νέο καινοτόμο εξάρτημα κάθετου σιδερώματος που κάνει το σιδέρωμα και το φρεσκάρισμα των ρούχων, κουρτινών και όλων των υφασμάτων «παιχνιδάκι» φέρνει η Kärcher.

Το εξάρτημα κάθετου σιδερώματος, συμβατό με όλους τους ατμοκαθαριστές της Kärcher, που υποστηρίζουν την προσθήκη εξαρτημάτων, εξασφαλίζει άψογο σιδέρωμα και εξαφανίζει τις ζάρες, γρήγορα, εύκολα και χωρίς κόπο. Επιπλέον, φρεσκάρει τα ρούχα και τα απαλλάσει από οσμές μεταξύ των πλύσεων.

.
Karcher
.

Το σημαντικότερο όμως είναι, ότι χάρη στην κορυφαία απόδοση καθαρισμού, ο ατμός του κάθετου σιδερώματος αφαιρεί έως και 99,999% του κορονοϊού και 99,99% όλων των κοινών οικιακών βακτηρίων, εξασφαλίζοντας ένα υγιεινό περιβάλλον διαβίωσης για όλη την οικογένεια.

Από τα βασικά χαρακτηριστικά του εξαρτήματος κάθετου σιδερώματος της Kärcher, είναι η έξυπνη και εύκολη λειτουργία του, που λόγω του χαμηλού του βάρους (ζυγίζει μόλις 220 γραμμάρια) κάνει εύκολη, γρήγορη και αποτελεσματική την καθημερινή του χρήση.

Έξυπνη και εύκολη λειτουργία

Το εξάρτημα κάθετου σιδερώματος χρησιμοποιεί το νερό από τη δεξαμενή του συνδεδεμένου ατμοκαθαριστή Kärcher, προσφέροντας συνεχή ατμοκαθαριότητα.

.
Kärcher
.

Η μεταλλική του πλάκα θερμαίνεται σε υψηλή θερμοκρασία από τον ατμό, εξασφαλίζοντας ότι το ρούχο δεν βρέχεται και μπορεί να φορεθεί αμέσως μετά το ψεκασμό.

Η ένταση του ατμού και της θερμότητας ρυθμίζεται εύκολα, ώστε να μπορείτε να σιδερώσετε είτε έχοντας το συνδεδεμένο με τη συσκευή, ή σε απόσταση από το ρούχο.

Γιατί να Επιλέξετε το Νέο Σύστημα Ατμού Κάθετου Σιδερώματος της Kärcher;

Tο νέο εξάρτημα κάθετου σιδερώματος της Kärcher, μετατρέπει το σιδέρωμα σε απόλαυση, προσφέροντας αποτελέσματα υψηλής ποιότητας γρήγορα και εύκολα».

Ιδανικό για όσους έχουν περιορισμένο χρόνο, αλλά απαιτούν άψογη εμφάνιση και φρεσκάδα στα ρούχα τους.

Η Kärcher είναι η μοναδική εταιρεία που προσφέρει ένα ολοκληρωμένο σύστημα καθαρισμού ατμού και κάθετου σιδερώματος και μια μεγάλη γκάμα ατμοκαθαριστών, που καλύπτουν τις ανάγκες του σπιτιού και της οικογένειας.

Κορυφαίες λύσεις καθαρισμού

Οι ατμοκαθαριστές της Kärcher έχουν αποδείξει ότι εξασφαλίζουν καθαριότητα σε ολόκληρο το νοικοκυριό από την κουζίνα, το μπάνιο και το πάτωμα με την Kärcher να εξελίσσεται συνεχώς για να προσφέρει κορυφαίες λύσεις καθαρισμού.

.
Kärcher
.

Η Kärcher Greece, έχει παρουσία πάνω από 30 χρόνια στην ελληνική αγορά και συνεχίζει να εξελίσσει τα προϊόντα της για να ανταποκρίνεται στις απαιτητικές ανάγκες καθαριότητας των καταναλωτών, προσφέροντας συστήματα επαγγελματικού και οικιακού εξοπλισμού καθαρισμού υψηλής ποιότητας.

Ως ο απόλυτος ειδικός σε συστήματα επαγγελματικού και οικιακού εξοπλισμού καθαριότητας, η Kärcher είναι πάντα δίπλα σας όταν οι ανάγκες για καθαριότητα είναι αυξημένες και ιδιαίτερα απαιτητικές.

Με τεχνογνωσία και αξιοπιστία, προσφέρει λύσεις που ανταποκρίνονται στις πιο απαιτητικές συνθήκες, εξασφαλίζοντας άψογα αποτελέσματα κάθε φορά.