ΚΟΙΝΩΝΙΑ
04/12/2018 08:41 EET | Updated 04/12/2018 14:22 EET

Δύο συλλήψεις, μία ομολογία για τη δολοφονία της φοιτήτριας στη Ρόδο

Οι κάμερες ασφαλείας οδήγησαν τις αρχές στους δύο άνδρες

Classen Rafael / EyeEm via Getty Images

Στον Εισαγγελέα θα οδηγηθούν οι δύο νεαροί που κατηγορούνται για τη δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας στη Ρόδο.

Και οι δύο νεαροί, ένας 19χρονος Αλβανός και ένας 21χρονος Ελληνας, κατηγορούνται για ανθρωποκτονία κατά συναυτουργία, με αρμόδιες πηγές από το Λιμενικό να υποστηρίζουν ότι υπάρχουν στοιχεία εμπλοκής και των δύο στο έγκλημα.

Ωστόσο ο ένας ομολόγησε, ενώ ο δεύτερος κατέθεσε ότι δεν έχει σχέση με τη δολοφονία. Και οι δύο παραδέχονται, πάντως, ότι βρίσκονταν μέχρι και λίγη ώρα πριν τη δολοφονία σε σπίτι στη Λίνδο μαζί με την άτυχη φοιτήτρια.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο άνδρες ζήτησαν από την κοπέλα να συνευρεθεί ερωτικά στο σπίτι του ενός εκ των δύο και η 21χρονη δεν δέχτηκε. Στη συνέχεια, κατηγορούνται ότι τη χτύπησαν. Πίστεψαν ότι είναι νεκρή. Υστερα τη μετέφεραν σε ερημική τοποθεσία σε απόσταση 50 χιλιομέτρων και την πέταξαν στη θάλασσα. 

Καθοριστικό ρόλο στην εξιχνίαση της υπόθεσης έπαιξαν κάμερες ασφαλείας κοντά στο σπίτι όπου έμενε η άτυχη φοιτήτρια. Οι σκηνές που καταγράφηκαν από την περασμένη Τρίτη έλυσαν το μυστήριο. Υπενθυμίζεται ότι το πτώμα της νεαρής βρέθηκε το πρωί της 28ης Νοεμβρίου 2018.

Οι δύο συλληφθέντες αναμένεται να πάρουν προθεσμία για να απολογηθούν τις επόμενες ημέρες.