ΔΙΕΘΝΕΣ
20/01/2018 10:17 EET

Ένας κροκόδειλος μαζί με όπλα βρέθηκε σε σπίτι ιδρυτή παραστρατιωτικής οργάνωσης

Οι άνδρες της αστυνομίας έμειναν έκπληκτοι όταν αντίκρισαν το ερπετό

Antara Foto Agency / Reuters

Οι αστυνομικοί που πραγματοποιούσαν έρευνα για διακίνηση όπλων στο σπίτι ιδρυτή παραστρατιωτικής οργάνωσης στην Αγία Πετρούπολη έμειναν έκπληκτοι όταν αντίκρισαν έναν κροκόδειλο του Νείλου, μήκους δύο μέτρων ανάμεσα στα όπλα. 

Σύμφωνα με το ΒΒC, οι αστυνομικοί που συμμετείχαν στην έρευνα σε συνεργασία με άνδρες της FSB ενημέρωσαν την κτηνιατρική υπηρεσία τη πόλης, γιατροί της οποίας έσπευσαν να εξετάσουν τον κροκόδειλο, που εκτιμάται ότι βρισκόταν στο υπόγειο για πάνω από 10 χρόνια.

Οι αρχές διευκρίνισαν πως το ερπετό δεν έφερε τραυματισμούς. Απευθύνθηκαν στο ζωολογικό κήπο του Λένινγκραντ, στον οποίον αφενός δεν υπάρχει χώρος και αφετέρου, ο κροκόδειλος δεν διαθέτει τα απαραίτητα υγειονομικά έγγραφα.

Εκτός από το ασυνήθιστο κατοικίδιο, οι αστυνομικοί βρήκαν στο διαμέρισμα του υπόπτου ένα μικρό οπλοστάσιο. Συγκεκριμένα, εντόπισαν περισσότερους από 20 αυτοσχέδιους εκρηκτικούς μηχανισμούς, ένα βλήμα πυροβόλου, ένα βλήμα ολμοβόλου, περίπου εκατό σφαίρες και 40 τροποποιημένα ομοιώματα αυτομάτου τύπου Καλάσνικοφ.